2021.12.01.

Lokálpatrióta

Újbuda civil hírportálja

Megérkeztek Gazdagrétre a Dízánj bútorok és kiegészítők nagyágyúi…

3 min read

Volt egyszer egy kerékpárbolt Budaörsi út és Gazdagrét találkozásánál, de ezt megelőzően a helyszínen már sokan sok mindennel próválkoztak sikertelenül. Talán valami átok ül azon a helyen vagy csak a megfelelő termék, szolgáltatás volt az adott helyen, ami Gazdagrétre érkező számára autóból és buszból is kikerülhetetlen látvány, ráadásul óriási kirakatokkal.
Most viszont remélhetőleg sokunk örömére SZomszédok lettünk a a dízájner bútorok és kiegészítől nemzetközi nagyágyúival. A Home Concept Lakberendezési Webáruház 20 éve több mint 20 vezető márka termékeit forgalmazza most már Gazdagréten is.
 

( a nevekre kettintva belenézhetsz a katalógusokba vagy akár le is töltheted őket)

 
HOME CONCEPT LAKBERENDEZÉSI WEBÁRUHÁZ
Néhány szó az áruházról…
 
A Home Concept Lakberendezési Webáruház elindításában kulcsszerepe volt azoknak az elégedett ügyfeleinknek, akiket az elmúlt több mint 20 év során vásárlóink között tudhattunk és akik sok esetben akár több száz kilométert utaztak egy-egy partnerüzletünkbe.
 
Ezzel összhangban szerettük volna egyedi termékkínálatunkat a lakosság még szélesebb köre számára elérhetővé tenni, egyúttal kihasználva a 21. század technikai vívmányait.
A Home Concept Lakberendezési Webáruházban található termékek mindegyike egyedileg rendelhető, ugyanakkor számtalan bútor és lakberendezési kiegészítő személyesen is megtekinthető partnerüzleteink valamelyikében.
Vásárlóink maximális elégedettsége érdekében igyekszünk minél szélesebb körű szolgáltatást nyújtani: a megrendelt bútorokat igény szerint profi szállítóink juttatják el otthonába, adott esetben pedig a lapra szerelt bútorok összeszerelésében is segítségére vagyunk. Pick-pack pontjainkon a bútorok átvétele ingyenes.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

error

Enjoy this blog? Please spread the word :)

RSS
Follow by Email
Twitter
Youtube
Pinterest