2021.12.01.

Lokálpatrióta

Újbuda civil hírportálja

Van ami úgy választ el, hogy közben örökre összeköt…Ilyen egy jó térválasztó !

2 min read

Gazdagréten a Kaptárkő utcában nem rég megnyitott egy érdekes és különleges kis bolt, ahol abban segítenek, hogy a lakásunk, szobáink tereit méretétől függetlenül esztétikusan tudjuk megtörni, és ezzel egy teljesen új jelleget kapjon otthonunk, vagy épp az irodánk, úgy szekcionálva azt, hogy közben ne keltse a bezártság érzését, a hasznos alapterület se csökkenjen, mégis egy kis színt vigyen a helyiségekbe.
A hangulatos áttört térelválasztókat ma már nem csak lakásfelújításoknál alkalmazzák kvázi “szükség megoldásból”, hanem egyre többször már alapból betervezik az új építésű lakásokba, házakba, irodákba, sőt már a szállodákba is.
Ebben vállalt szerepet a Térelválasztó.eu tulajdonos-ügyvezetője Havas Richárd, aki örömmel mutatja meg olvasóink számára is a katalógusok bármely darabját, de természetesen teljesen egyedi méretek, igények, ízlés és formavilág megvalósítása sem lehet akadály. A térelválasztók fa, fém és műanyag lapból készülnek, kérésre teljesen egyedi mintákkal is.
Bármilyen hihetetken a térelválasztóknak egyre komolyabb szerep jut kiegészítők design felületeként, például a vílágítástechnikában.
 
Ejtse ámulatba vendégeit, barátait dizájn korlátjainkkal, ami nem csak trendi, de egyben exklúziv hatású is.  Ha pedig a a belső térben az ismerősök képtelenek levenni a szemüket ezekről a korlátokról, akkor ne sajnálja az élményt az utca emberétől sem….
Legyen egyedi, ötletesen kreatív a kerítése, bejárati ajtaja is, így biztosan nem fog eltévedni, aki önhöz érkezik…..
Tartson lépést a divattal, a trendekkel, és közben engedje, hogy funkcionális hatások mellett a térelválasztók hangulata is magával ragadja…
 
          

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

error

Enjoy this blog? Please spread the word :)

RSS
Follow by Email
Twitter
Youtube
Pinterest