2020.10.22.

Lokálpatrióta

Újbuda civil hírportálja

Online fogadóóra Orosz Annával

2 min read

 

Mivel a koronavírus-járvány alatt fontos a megfelelő távolságtartás betartása, a megbeszéléseket, találkozókat igyekszünk minél inkább az online térben bonyolítani. Ezért egyelőre a képviselői fogadóóráknak is elsősorban az online térben biztosítunk teret.

Legközelebb Orosz Anna alpolgármester fogadóórájára kerül sor 2020. október 19-én, hétfőn 16 és 17 óra között. Kérdéseit már most felteheti itt az oldalon Messenger üzenetben elküldve vagy a fogadóóra alatt kommentben. Várjuk Önöket szeretettel!

A Lokálpatrióta kérdései kerületünk alpolgármesteréhez

A 19-én tartandó online fogadó óra keretében az alábbi három kérdét intéztem, küldtem el a Lokálpatrióta hírportál nevében kerületünk alpolgármesterének: 

• A parkolási rend változása kerületi szinten és kiemelten Őrmező tekintetében nagyon régóta tartó és máig megoldatlan probléma (tervezik-e pl. fizetős parkolás kialakítását Őrmezőn, illetve készül-e és mikorra egy új, egységes parkolási rend illetve ennek feltételeiről szóló szabályozás). Fontos kérdés, hogy fizető övezetek kialakítása esetén meddig tejednek majd a kedvezmények családonként, háztartásonként, mennyire hajlandóak felvállalni, hogy a közterület az egy közös terület, így annak használata nem mehet egyik vagy másik fél szempontjából különböző feltételekkel). Fontos, hogy milyen további tervek vannak különösen Őrmező térségében a P+R rendszere bővítésében.

• A járvány második hullámában mit tud, mit szeretne az Önkormányzat képviselni, segíteni az itt élők egészségvédelme érdekében ?

• A klimavédelem valós lépései, azaz azon túl, hogy kihirdettük Újbuda és a Főváros szintjén is a klimavészhelyzetet, mi tettünk azóta, és mit szándékozunk tenni a jövőben. Ide sorolom még az egyre nagyobb illegális hulladéklerakás ügyét is, vagy épp a szelektív hulladék gyűjtés további kiterjesztését, a lomtalanítások számának emelését (régen évente 2x volt) a közterületek fokozottabb ellenőrzését szemetelés tekintetében, ideértve a buszmegállókban történő dohányzást, csikk eldobálást is.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

error

Enjoy this blog? Please spread the word :)

RSS
Follow by Email
Twitter
Youtube
Pinterest