2021.11.27.

Lokálpatrióta

Újbuda civil hírportálja

Mi a közös a Dzsungel játszótérben és a csiki-hegyek suli mosdóiban Gazdagréten ? Hogy így nem maradthat….és nem is marad !

2 min read

Egészen friss hír, a mai online fogadóórán hangzott el, – Bakai-Nagy Zita, Bedő Dávid és Keller Zsolt helyi önkormányzati képviselők szervezésében – hogy még idén elindul a Gazdagréti Dzsungel játszótér teljes körű felújítása, modernizálása. A közkedvelt játszótér a tervek szerint 2021 tavaszán már a rendelkezésére fog állni a gyermekeinknek, ráadásul kiemelt figyelmet fordítva arra, hogy minden egyes odatelepített játék megfeleljen minden biztonsági és egyéb előírásnak.

Amint kikerülnek a táblák a rekonstrukció indításának és befejezésének időpontjáról és reményeim szerint a látványtervek, arról azonnal ismét tudosítani fogom az itt élőket, sőt ezeket igyekszem már előre beszerezni a képviselőktől.

Ez a játszótér mondhatni már ikónikus darabja a lakótelepnek, így szerintem mindeki örülni fog a megújúlásnak

És ha már gyerek és ha már jó hír, akkor duplázzunk 🙂

A csiki-hegyek utcai általános iskola mosdóinak állapotáról, akinek a gyermeke odajár, az pontosan tisztában van, akinek meg nem, az jobb is, ha nem látja, mert tragikus, leegyszerűsítve ez nem méltó a gyerekeinkhez, ez nem méltó a lakótelephez.

Az iskola ugyan a Klikk hatásköre, de az önkormányzatnak most ennek ellenére sikerült egy kis pénzt találni, átcsoportosítani, aminek a segítségével még idén elkezdődik ezeknek a mosdóknak a felújítása.  

Ahogy azt az impresszumban is megfogalmaztam számomra egyetlen politika létezik és az a lakópolitika, és éppen ezért nem szégyen és nem politizálás, ha az ember megköszöni azoknak, akik ebben segítettek. Végre méltó körülmények között mehetnek majd a gyerkőcök az iskolai mosdókba.  Köszönjük, éppen ideje volt rendbe tenni azt, ami elfogadhatatlan volt, de belekényszerültünk.

Na srácok nemsokára birtokba vehetitek, de aztán vigyázni rá 🙂

error

Enjoy this blog? Please spread the word :)

RSS
Follow by Email
Twitter
Youtube
Pinterest