2022.10.05.

Lokálpatrióta

Újbuda civil hírportálja

Legyél Te is Lokálpatrióta ! Csatlakozz hozzánk !

3 min read

Aktív közösségi tag vagy ? Szereted a helyet, ahol élsz és hajlandó lennél tenni is érte ?

A Lokalpatriota.net Újbuda és Budaörs helyi független hírportálja, aminek legfőbb célja az itt élők tájékoztatása elsődlegesen lokális ügyekben, továbbá helyi problémák felvállalása, képviselete, egyben örömeink, sikereink lelkes tolmácsolása.

Ehhez persze szükség van olyan emberekre, akik szívügyüknek tekintik a lakókörnyezetük helyzetét, szépítését, azaz igazi lokálpatrióták. 

Gyere és csatlakozz hozzánk, legyél a lakókörnyezeted hírhozója, riportere, a helyi sikerek és örömök tolmácsolója, az esetleges problémák felvetője. Készíts fotókat, ami visszaadja a terület szépségét, hangulatát, hogy a kerület más részén élők is megismerhessék, miért is szereted azt a helyet, ahol élsz. Tegyél javaslatot, hogy a környéken kik azok a vállalkozások, szolgáltatók, üzletek, akik arra érdemesek, hogy írjunk, beszéljünk róluk a hírportálon.

A tevékenységet saját szabadidőd terhére tudod végezni és csak őszinte köszönetre számíthatsz a hírportáltól, hiszen magánszemélyként, civilként egy személyben üzemeltetem saját költségemen az oldalt. Nincs reklám vagy egyéb árbevétel, amit pl. az oldal segítőinek a jutalmazására fordíthatnék, de valójában büszke is vagyok arra, hogy Magyarország első és egyetlen olyan weboldalán vagytok, ahol senki nem veheti meg a hirdetését, vagy PR cikkét, csak kiérdemelheti az itt élők bizalma, elégedettsége, szavazata alapján.

Remek gyakorlat lehet ez olyan fiataloknak, akik jelenleg média-kommunikációs szakra járnak vagy nem rég végeztek és kipróbálnák magukat a szakmában, de hasznos és értelmes időtöltés lehet aktív nyugdíjasoknak is.  És persze aki igazán lokálpatriótának vallja magát – éljen Újbuda vagy Budaörs bármely pontján is – annak ez egy lehetőség, hogy ténylegesen tegyen valamit a környezetéért.

Nincsenek elvárások, nincs előre meghatározott időkeret, Te magad döntöd el, hogy mennyi időt és energiát tudsz erre a tevékenységre fordítani, írhatsz teljes cikkeket, lehetsz adott témában riporter, de ha “csak” a híreket hozod, akár neved említése nélkül, amit jó lenne, ha felkarolna az ott élők érdekében a hírportál, már az is segítség. 

Várunk a kerület minden részéből: Kelenföld, Albertfalva, Lágymányos, Kamaraerdő, Őrmező, Gazdagrét, Sasad, Madárhegy, Hosszúrét, Péterhegy, Kelenvölgy, Gellért-hegy, Tóváros, Kőérberek, Spanyolrét, Sas-hegy, Nádorkert és természetesen Budaörsről is.

Jelentkezz és legyél Te is a kis csapat része, legyél Te is Lokálpatrióta !

lokalpatriota@lokalpatriota.net

a független helyi hírportál
error

Enjoy this blog? Please spread the word :)

RSS
Follow by Email
Twitter
Youtube
Pinterest