2021.12.05.

Lokálpatrióta

Újbuda civil hírportálja

Megnyílt az első magyar nonstop, állatvédő kutyaszalon

2 min read

Kutyakozmetikát nyitott Magyarország egyik legismertebb állatvédő csoportja, a Szurkolók az Állatokért szervezet. Amint a szabályok lehetővé teszik, a Budapest XI. kerületében található üzlet egyedülálló módon 0-24-ben várja majd vendégeit, a bevétel nagy részét pedig a közösség legfőbb célkitűzésére, azaz az állatmentés feltételeinek biztosítására fordítják.

A kozmetika elérhetősége:

1117 Fehérvári út 44.

Telefon: +36 70 7192211

https://www.facebook.com/szurkolokazallatokertkutyakozmetika/

„Az általunk megmentett kutyák ellátása, orvosi kezelése jelentős költségekkel jár, amit elsősorban adományokból oldunk meg. Régóta terveztük, hogy egy kisállat-kozmetikát nyitunk, ahol a működési költségeinken felüli nyereséget az állatvédelemre fordíthatjuk. Így, aki betér a nemzetközi viszonylatban is több egyedi szolgáltatást nyújtó szalonunkba, nemcsak profi kezekben tudhatja kedvencét, hanem hozzájárul a bajba jutott állatok megmentéséhez is” – fejtette ki Kapin Richárd, a Szurkolók az Állatokért szervezet vezetője.

A gazdák különleges lehetőségei közé tartozik, hogy a szalon munkatársai igény esetén készek házhoz menni a kis- és nagytestű kutyákért, majd vissza is szállítani őket otthonukba. Mindez rugalmas, kényelmes megoldás a tulajdonosoknak, egyúttal segít csökkenteni az emberi érintkezések számát, ami a mostani helyzetben lényeges szempont.

 
 
error

Enjoy this blog? Please spread the word :)

RSS
Follow by Email
Twitter
Youtube
Pinterest