2022.01.27.

Lokálpatrióta

Újbuda civil hírportálja

Jó hír az Aldit szerető vásárlóknak…Elindult a házhozszállítás

3 min read

Saját webshop fejlesztése helyett egy már működő szolgáltatóval, a ROKSH-sal állapodott meg az ALDI Magyarország Bt., és így mintegy 3 ezer – zömében saját márkás – élelmiszerterméke online megvásárolható és házhoz rendelhető lesz Budapesten – adta hírül közleményében a diszkontlánc. Az online bevásárlási szolgáltatást nyújtó roksh.com weboldalán elérhető szolgáltatás nemcsak Magyarországon az első ilyen lehetőség, de a régióban is Budapest az első, ahol a diszkontlánc termékeit házhoz szállítják. 

Fontos változás az Aldi nyitvatartási idejében

A diszkontlánc szerint a szolgáltatás a karanténban lévők számára is elérhető a fővárosban. A személyes bevásárló felveszi vele a kapcsolatot telefonon, és leegyezteti, hogy a csomagot az ajtó előtt hagyja, így nem szükséges fizikai érintkezés, hiszen a vásárlás összegét bankkártyával előre ki tudja fizetni a megrendelő.

A szolgáltatás úgy működik, hogy a vásárló összeállítja a webshopon keresztül a bevásárlólistáját, majd megjelölheti, hogy mikor és hol szeretné a termékeket átvenni. Ezt követően a ROKSH profi „Személyes bevásárlója” elmegy a vásárlóhoz közeli ALDI-üzletbe, ott összeválogatja a termékeket, és az áruházban elérhető aktuális áron megvásárolja azokat. Ha eltérés lenne a bolti kínálat és a leadott bevásárlólista között, a vállalat személyes bevásárló kollégája telefonon egyeztet a vásárlókkal a megoldásról.

A Roksh és az Aldi a közös munka során három fontos szempontra figyeltek különösen: az online rendelhető termékek köre a lehető legszélesebb legyen (friss pékárutól, zöldségeken át a húsokig minden), pontosan ugyanolyan áron legyenek elérhetők, mint a boltokban, és online is élvezetes legyen a vásárlói élmény.

Az Új szolgáltatás egyben Munkalehetőség is sokaknak, mint személyes bevásárló…

Kívülről nézve a projekt legérzékenyebb pontja a kiszállító partnerek száma, a személyes bevásárlói kapacitás. Jelenleg 50 ember dolgozik a bevásárláson és kiszállításon, de hetente van új felvétel, folyamatos a toborzás.

A reggel 8 és este 8 között dolgozó személyes bevásárlók rugalmasan, nem feltétlenül mindennap, és nem feltétlenül egész nap kell, hogy munkát vállaljanak a Rokshnál, van például olyan partnerük, aki kismamaként a kora délutáni órákban tud boltba, majd a címekre menni, más esténként tud plusz munkában ilyesmit vállalni. Mindenki egy hétre előre jelezheti, hogy mikor, hány órára vethető be, ezért cserébe a Roksh rendelkezésre állási díjat fizet nekik, és címenként is ad juttatást. 

 
error

Enjoy this blog? Please spread the word :)

RSS
Follow by Email
Twitter
Youtube
Pinterest