2024.04.19.

Lokálpatrióta

Újbuda civil hírportálja

Egy ereszcsatorna margójára avagy mi mindenre mutat rá ez az ügy politikai hovatartozástól függetlenül.

19 min read

SZájer ereszcsatornás akrobata mutatványa és ami mögötte van...

Röviden mi is történt, amiről szerintem ma Magyarországon, és láthatóan a világ számos pontján már szinte mindenki tud, beszél és véleményez, azaz a lecsupaszított tények egyenlőre még következtetések nélkül….

Szájer József, a Fidesz európai parlamenti képviselője november 29-i közleményében jelentette be, hogy év végével lemond a mandátumáról.

A lemomndása hátterének indokaként az alábbiakat jelölte meg:

“Döntésem egy hosszabb ideje tartó gondolkodás végére tesz pontot. A lemondás nincs összefüggésben az európai színtéren most zajló, minden eddiginél ádázabb küzdelem tartalmával. A mostani vitában egyetértek a magyar kormány álláspontjával, azt támogatom”

A hír hallatán már majdnem meghatódtam és kezdtem elhinni, hogy eljutottunk nem csak hazai, de Uniós, sőt világ szinten is a politika és a politizálásnak egy olyan pöce gödréhez, igen mély posványához, amit ezek szerint már nem mindneki tud tovább elviselni, ezért inkább feláll… 

Én kis naiív, mondom az azóta eltelt pár nap információinak birtokában 🙂 SZájer nem hazudott valóban felállt, csak nem oylan értelemben….

Döntése hátteréről azt mondta még Szájer József, hogy a napi politikai küzdelemben való részvétel egyre nagyobb lelki megterhelést jelent számára – márpedig szerinte akik a küzdőtéren vannak, azoknak harcra kész állapotban kell lenniük.

“Harminc éve szolgálom Magyarországot hivatásos politikusként. Ennek túlnyomó részében az európai terepen dolgoztam. Feladataimat igyekeztem lelkiismeretesen ellátni, a magyar emberek, a választóim érdekeit képviselni “

– fejti ki Szájer József a közleményében.  

Szájer József bocsánatot kért családjától és választóitól, miután a belga  lapok megszellőztették a brüsszeli szexorgia hírét – Itt a teljes  nyilatkozat! - PestiSrácok

 

24 óra alatt a politikában megfáradt ember megmutatta valódi arcát és valódi hátterét is a döntésének...

Egy nappal a nagy bejelentés után felröppent a hír, hogy Brüsszelben a pandémiás előírások miatt lecsapott a rendőrség egy olyan magán rendezvényre, aminek a résztvevői a hirek szerint kizárólag férfiak voltak, és a “Házibuli” jellegénél fogva kimerítette a “meleg szexorgia, szexparty” jelzőtt. Az egyből kiderült, hogy Európai Parlementi képviselő(k) és diplomaták is részesei voltak az eseménynek, és azt is egyből nyilvánosságra hozta a belga rendőrség, hogy egyik résztvevő egy nemrég lemondott Európai Uniós képviselő, akit ebből a tényből adódóan már nem illet meg a mentelmi jog. Végül mág azzal is cifrázódott az esemény, hogy a nem rég lemondott képviselő úgy döntott, akrobata mutatványt bemutatva egy ereszcsatornán próbál kereket oldalni a rendőrök elöl sikertelenül. 

De mivel mindent lehet még fokozni, ezért az illető annyira hülye volt, hogy még a hátizsákot is magára kapta, amiben ecstasy tabletták hevertek.

Ennyit a tényekről, és akkor nézzük mi minden van az esemény mögött avagy az általam levont következtetések...

  1. Kezdjük Szájer József nemzetbiztonsági kockázatával:

Az nem kérdés, hogy egy politikus legyen országgyűlési, önkormányzati vagy Uniós képviselő, vagy olyan állami cég vezető tisztségviselője, miniszterek, államtitkárok, sőt szerintem vezető tisztségviselők ezeken kívül is, nemzetbiztonsági kockázatot jelentenek a munkájokon kívül a magénéletük tekintetében is (sőt ott talán még inkább), hiszen ha cselekedeteikkel törvénybe, vagy akár csak erkölcsi, esetleg morális vétségbe esnek, azzal zsarolhatóvá válnak. Ezt SZájer Jószef is pontosan tudta a 30 éves politikai múltjával. Azt is tudta, hogy Uniós képviselőként még nagyobb figyelemre tarthat számon minden egyes cselekedete. Arról nem beszélve, hogy évek óta inkább a nem kedvelt országok közé tartozunk az Unióban, így ha a legkisebb lehetőség is lesz arra Brüsszelben, hogy egy magyar politikust “meleg” helyzetbe hozzanak és nem csak, főleg nem meleg identitása miatt, akkor azzal élni is fognak.

Milyen elképesztő felelőtlenség ennek tudatában Brüsszelben vagy a világ bármely pontján elmenni egy szexorgiára, és ott még azt is kitálalni a szervezőnek, miután még be is mutatkozik, hogy Ő is szokott ilyen partikat tartani…

szajer jozsef orgia haz 1

“Az esemény szervezője – aki egyértelműen úgy fogalmazott, hogy szexpartiról volt szó –  a 29 éves doktori hallgató, David Manzheley beszámolója alapján Szájer nem volt meghívva az orgiára, a házigazda saját bevallása szerint nem ismerte őt korábban. Eredetileg csak tíz vendéget hívott meg a korlátozások miatt, arra kérve a barátait, csak olyanok jöjjenek, akik már átestek a koronavírus-fertőzésen, hogy nagyobb biztonságban legyenek. Végül összesen huszonöten jelentek meg, mert sokan hozták a szexpartira a barátaikat is. A szervező a lapnak nem tagadta, hogy szexpartiról volt szó, azt azonban visszautasította, hogy drogot fogyasztottak volna. Szavai szerint csak iszogattak, mint egy kávézóban, „és persze közben a vendégek egymással szexeltek”. 

A belga ügyészség szerint a szomszédok hívták ki a rendőröket, mert a bulizók túl hangosan mulattak. Az egyenruhások este fél 10 körül törték be az ajtót. Míg a rendőrök a sokadalom többi tagjával voltak elfoglalva, addig a fideszes képviselő kimászott az ablakon, majd – az ereszcsatornába kapaszkodva – leereszkedett az utcára. A vérző kezű, menekülő Szájer Józsefet azonban meglátta egy járókelő és szólt a rendőröknek. A hátizsákjában a rendőrök drogot találtak, bár Szájer a közleményében azt írta, nem tudja, hogyan kerülhetett oda.

A Blikk szerint: Szájer hátizsákjában minden volt, csak iratok nem. A rendőrök ezért hazafuvarozták, hogy igazolni tudja magát. Ezt a lakásán Szájer a diplomata-útlevelével tette meg. Közleménye szerint kérte a rendőröket, hogy végezzenek rajta drogtesztet, de erre nem került sor. Mindez azért meglepő, mert az ügyészség szerint Szájer ellen kábítószer-birtoklás miatt is eljárás indult – teszi hozzá a lap.

És mennyire lehet hülye az, aki miután rádöbben, hogy rátörtek a rendörők a meneküléshez még magához veszi a hátizsákját, amiben extasy tabletták voltak, de iratok nem, így ha itt hagyja aligha került volna szóba, hogy hozzá tartozik…

Nos, hogy ez a hülyeség, a butaság, a felelőtlenség vagy minek a ketegóriája, hát…szerintem is-si.

Hirtelen jött melegség, vagy régóta tudott dolog, amiről "betyár becsületből" mindenki hallgatott ?

2.  Mennyire érthető, tolerálható, ha egy politikus nemzetbiztonsági kozkázatot is jelenthető identitás értelmezéséről hallgatunk párt és kormány szinten ?

Szerintem semmilyen formában nem érthető és tolerálható pontosan a nemzetbiztonsági kockázata miatt. Önmagában a melegség nem jelent kockázatot, különösen, ha ezt valaki fel is vállalja (ez most nem így történt), de ha emiatt extrém helyzetekbe is keveredhet (mint jelen esetben) az már igen, hiszen azzal már zsarolhatóvá válik.

Persze van egy oylan alap kérdés is, hogy tudtak-e, vagy hányan tudhattak SZájer József melegségéről és ennek esetleges kockázatairól. Erre szerintem válaszolni sem érdemes, mert annyira egyértelmű. HA a titkos szolgálat még ezt sem tudta kideríteni az átvilágítás során, akkor sokat nem várhatunk a szolgálattól. DE ha ennél is tovább látunk, akkor egyértelmű, hogy egy ország ilyen magasszintű politikusát a nezetbiztonsági szolgálat nem csak folyamatosan figyeli, de védi is államérdekből, így itt már kellett lennie komoly elbeszélgetéseknek SZájer Józseffel.  Nem is értem, hogy juthatott el a politikus egy ilyen buliba a megfigyelők tudtával, különösen ha elfogadjuk, amit a szervezőnek mondott, hogy Ő is szokott ilyen bulikat tartani. Na most komolyan elhiszi azt bárki, hogy Szájer József úgy lakhatott, élhetett Brüsszelben, mint a sarki fűszeres fia az egyetemi évei alatt ?  Tehét nem vette észre, nem tudott senki, még nemzetbiztonsági szolgálat szintjén sem arról, hogy bulizgatunk, annak is egy picit extrém módját választva ? Ez maradjon inkább költői kérdés…

HA pedig egy ilyen hihetetlenül ostoba cselekedet és annak leleplezését követően még mindig voltak akik hallgattak, vagy kikerülték a kérdést, SZájer saját politikai oldalán, az szerintem pont olyan ostobaság, de nevezhetném politikai öngyilkoságnak is. Tényleg ekkora a párt, a frakció fegyelem, hogy amíg Orbán Viktor nem ül le divatos szóval a “megbottlott” képviselővel tisztázni az ügyet és megegyezni vele, hogy nem csak funkciókról mond le, de a pártból is kilép, addig mindenki más azon az oldalon csak süket és vak lehet ?  

Es ez vajon tipikus fidesz jelenség, ez a fajta hatalom koncentráció és vélemény terror az egységen belül ? Sajnos nem, de erről majd később…

Ha már valaki belép a kutyaszarba, miért kell még toporogni is benne !

Hülye voltam vagy akár lépre csaltak, belebuktam, a helyszínen még fokozom is balfaszságot eresz mászással….ha már ilyen ostoba módon bekeképzem a kutyaszarba, miért kell még toporogni is benne, azaz kiadni egy nemzeti hős jellegű nyilatkozatot a visszavonulásáról az uniós politikai szintéren.  Most tényleg elhitte Szájer Jóska, hogyitt megáll az ügy, mindenki gyorsan fázylat dob rá, és nem derül ki a kis magánbuli, meg a Mount EvERESZ megmászása ? 

Ha már arról beszél a titkos szolgálat, hogy Jóskát bevitték a csalitosba, hogy ezzel kiiktassák az uniós politizálásból, illetve rajta keresztül lejárassák a kormányt, akkor tényleg nem is gondták, hogy David gyerek perceken belül még azt is el fogja mesélni, amit csak álmodott, vagy a kezébe nyomtak, hogy olvasd fel…

Tényleg nem volt egyetlen ember a környezetében, a pártban, a kormányban, a nemzetbiztonsági csapatban, aki azt mondja neki, Jóska ne tetézd a szart, ne kezdj hülyeségeket nyilatkozni, hogy aztán másnap meg magyarázkodnod kelljen és miattad mindenki másnak is….Hát én ezt sokkal nagyobb bajnak látom, mint az egész szexpartit.

Mennyire életszerű az orgia szervezőjének őszinte és megtért vallomása, amolyan bűnbocsánat cédula jelleggel ?

Szerintem semennyire. AZ ilyen partik pont a diszkrécióról, a szokottnál is zártabb privát jellegéről híresek, többek közt azért is, mert olyan emberek is részt vehetnek és részt vesznek rajta, akik az ott létükkel is már zsarolhatóvá vállhatnak..

Blikk exkluzív: Szájerről is beszélt az orgia szervezője - Blikk

Mennyire életszerű, hogy egy olyan fiatalember, aki állítása szerint ilyen partik szervezésében jártas volt, az hirtelen teritett betli jelleggel mesél arról, hogy mit mondott neki egy Uniós képviselő a parti elején, akit állítása szerint nem ismert és nem is volt a meghívottak között…

Hát nagyon sántít a dolog és nem kell túl nagy képzelőerő ahhoz, hogy azt mondhassuk, nem volt emögött némi tudatosság, mondjuk ki nem lépre csaltak egy belga – pontosabban – balga magyart ?  Ha így volt, ha nem, az természetesen egy fikarcnyit sem csökkenti a képviselő felelősségét, sőt…és a megítélésén sem változtat, csak egyszerűen elgondolkodtató, micsoda őszinteség hullám jött rá egy orgia dílerre. Ha a következő napokban netán elő kerül a drogdíler is, aki határozottan emlékezni fog arra, hogy Ő adta el Szájernek az extasyt, sőt még arra is emlékezni fog, hogy SZájet megkérezte, máskor is itt lesz-e, hogy vásárolni tudjon, illetve sajnálkozva közölte, hogy de kár eddig nem találkoztak, mert elég sűrűn szokott drogdílerhez fordulni, estleg azt mondja majd, hogy régi kuncsaftja SZájer….reméljük odáig már nem jutunk el, hogy nem csak fogyaztó, de még díler is volt az Unió épületében 🙂 Hát nagyon nem csodálkoznék, viszont nem tudnám abbahagyni a röhögést az egész sztori ilyen típusú végkifejletén.

Azért az is elég érdekes, hogy a rendőrségi hírek alapjén az első percben egyértelművé tették, hogy több diplomácia védettséget élvező személy is jelen volt a partin, a többiek valahogy még sem akartak előkerülni, végül az észt diplomatáról a saját hazájuk vezetése tett érdemleges bejelentést.

Fűves cigi, Ecstasy tabletta, kokain, heroin, hol a határ egy politikusnál ?

3.  Politika és a kábítószer

A kábítószer foygasztás véleményem szerint  semmilyen formában nem tolerálható egy politikusnál ( ha rajtam múlna másnál sem), ha csak nem a free cannabis párt képviselője lenne, de akkor is csak a cannabis tekintetében és annak mennyiségi korlátaival. 

Ugyanakkor nem csak hazánkban napi szinten kerülnek nyilvánosságra politikusok, közéleti szereplők kábítószer fogyasztási botrányai. (ezzel szemben alig látni, hogy ennek van törvényi kötekezménye) Vajon lehet pl. a parlamentben vagy az Önkormányzatban felelős döntéseket hozni függőként? Hát aligha. És persze ismét a zsarolhatóság és a nemzetbiztonsági kockázat.

Fentiek alapján, amikor a kábítószer fogyasztás és a politika szereplői közt nincs élesen elválasztható határ, akkor valójában rezignáltan fogadom, hogy SZájer Józsefnek tulajdona volt vagy sem a hátizsákjában felfedezett kábítószer, mert ha ebben nem is vétkes, attól még a politikusok közt ilyen szempontból vétkest rengeteget találni.  

6 paneles drog gyorsteszt

Az viszont elgondolkoztató, hogy ha igaz Szájer állítása, hogy a rendőrségtől kérte a kábítószer fogyasztását alátámasztó vagy cáfoló tesztet és azt a belga hatóság megtagadta…hát akkor itt sincs minden rendben…DE kérdem én ugyan mi gátolta a képviselőt, hogy miután kiengedték a rendőrségről elmenjen és saját költségén csináltasson egy tesztet (Ez Magyarországon is egy járható út és gondolom telik erre a képviselői fizetésből), majd annak negatív eredményét, mint egy pajzs lobogtassa maga előtt…hát ne tagadjuk ez sincs rendben. Most akkor megint tegyem fel a kérdést hogy valaki ennyire hülye vagy épp felelőtlen, és ha igen akkor senki nem volt a szolgálatnál vagy a párttársak, kormánytagok közt, aki szólt volna neki, hogy “Józsikám, ha már ezt a témát így elszúrtad, legalább ugorj már be hazafelé egy tesztre így utólag is, itthon a Nyírő Gyula kórházba, aztán lökd már át az eredményt a PR fiúknak…

Őszintén szólva mesébe illő ez a fajta bénaság is…

Végső következtetések politikai elközelezettség, vazallusi elvárások nélkül azaz az ereszcsatorna margójára, de összpolitikai, miden pártot érintő módon...

Ebben az ügyben az egyik legfontosabb kérdés, hogy ez egy adott párthoz köthető jelenség, vagy maga a politikai elit sározódik be hazánkban, és lássunk tovább is, hazőánkon kívül is ?

A kérdésre alapvetően minden politikusnak önmagának kellene válaszolni, és természetesen elhiszem, hogy vannak, voltak és lehetnek a jövőben is kivételek pártoktól függetlenül, de….

Ha hazai pályán maradunk, akkor az elmúlt 30 év alapvetően az igérgetések, a hazugságok, a korrupciók mentén zajlott, persze ezek nagy része elakad a bizonyíthatóság hálójában, aminek okairól egy külön cikket lehetne írni. Beszélnek erről Unió szintjén is, de alapvetően ha nem beszélnének is tudnánk számtalan példáját sorolni azoknak az ügyeknek, amiben jogi háttér hiányában természetesen csak a gyanú megfogalmazásáig jutunk el.

Személy szeritn az elmúlt 30 évben példanélküli gazdagodásokat is láthattam (mindegyik oldalon), firtathatnám ennek okait, de az is megér egy külön cikket.  Persze főleg közösségi paltformok tekintetében gyakran olvasható, hogy az adott személy véleménye szerinte ki lopott többet, kinél több a korrupció, persze bizonyítani az itt megszólaló átlagemberek ezt egyik oldal tekintetében sem tudják, ami természetes is, de….

A törvény szerint a korrupció, a lopás, és még sorolhatom annak ténye és nem annak értéke alapján bűncselekmény, a météke maximum a kiszabható büntetés éveineél játszik szerepet. Ez alapján pedig választó polgári balgaság az egyiket szinte felmenteni arra hivatkozva, hogy másik szerintünk többet lopott, márpedig jelenleg az átlagember szintjén ez olvasható.

Mikor jön el a pillanat, amikor 30 év tapasztalata alapján magát a politkai és gazdasági elitet ítéljük el, ideértve a pártokat is, és vesszük el tőlük újabb 10-20-30 év irányításának lehetőségét. Mikor lesz végre egy országgyűlési választás a választó polgárok érdeke és akarata szerint ? Mikor törlik el végre a listás bejutást, miért mehet be és dönthet rólunk olyan személy,akire nem adtunk felhatalmazást a szavazatinkkal ? Mikor foglaljuk bele a választási törvénybe, hogy egy megválasztott képviselő a körzetén belül bármikor visszahívható ugyanannyi szavazattal, plusz egy, mint amennyivel bekerült parlamentbe, önkormányzatba ? Mikor mondjuk ki, hogy az is a közpénz elherdálása, ha bármilyen pártot választások alkalmával, vagy azon kívül bármilyen formában vagy mértékben támogatunk ? Miért nem tartják el a pártokat a saját híveik ? Az a nem kevés ember, aki évről évre nem vesz már részt a választásokon, mert egy Való Világ kiszavazási showjával tartja egyenértékű paródiának az egész választási rendszert, és ezeknek az emebreknek  az adójából is megy pénz a show résztvevőinek.

Úgy tűnik a következő válsztáson már nem lesz tilos lefotózni a választási íveinket. Én elgondolkodnék azon, hogy ha egyik jelöltet sem tartjuk érdemesnek a posztra, akkor jól látható módon rá kellene irni, hogy egyik jelölt sem alkalmas, majd lefotózni, és szigorúan választás másnapján egy adott felületen bemutatni ezeket a fotókat. Ez legalább egyértelmű és letagadhatatlan visszajelzés lenne, hogy hány ember csömörlött meg az egész politikai elittől, az egész jelenlegi választási rendszertől.  Persze a legszebb az lenne, ha megjelenne a szavazó cédulán az egyik jelöltre sem adom a szavazatom rublika. Miért fontos ez ? Mert az elmúlt választások tapasztalatai alapjén midegyik oldal a magáénak tulajdonítja azokat, akik nem mentek el szavazni, és mindegyik oldal a másik oldal kritikájának állítja be a távol maradókat, akik létszáma tulajdonképpen a legnagyobb vagy egyik legnagyobb a választási eredmények alapján.

 

A Szájer ügy az egész politikai elit alkalmatlanságáre világít rá, amiben az ereszcsatornás akrobatikai mutavány, vagy a kirajta a hétizsékomba az extasy tablettál, meg egyáltalán a keresztény konzervítv szellemoség és a megelg orgia kapcsolat szinte eltörpül, és valójában arra jó, hogy egyre tágabbra nyissa a szemünket politikai hovatartozás nálkül. 

Ahogy fentebb írtam biztos vannak kivételek, de számukra éppen ezért adott az egyéni mandátum megszerzése akár párttagként is önkományzati és országgyűlési választásokon. Véleményem szerint intő jel, hogy évről évre rohamosan nő a független jelöltek támogatottsága, ez mondhatni egy visszajelzés választók részéről a politikai pártok irányába elégedettségük mértékéről, vagy annak hiányáról. Az egy más kérdés, hogy egyből meg is jelentek az álfüggetlen jeöltek, akiket teljesen véletlenül különböző pártok támogatnak a háttérben. Ez is a politikai evolúció része.

2022 VÁLASZTÁSI VISSZASZÁMLÁLÓ Quaestor Károsultak Közössége

és újabb fejlemények az ügyben miután már befejeztem a cikket...

Az ügy egyre kuszábbá válik, miután a rendkívül kommunikatív és nyilatkozatra kész szexparty szervezőtől a mai nappal egy újabb nyilatkozat jelent meg :

David Manzheley, bár korábban azt mondta, hogy Szájer Józsefet nem ismerte, most arról beszélt, hogy bőven nem ő az egyetlen érintett fideszes – szám szerint állítólag kilenc kormánypárti politikusról tud, akik részt vettek már hasonló eseményen. (forrás Index)

Úgy tűnik a meleg orgia szervező emékezet napról napra jobb lesz és egyre több minden jut eszébe 🙂 ezzel is növelve saját hitelességét…

David Manzheleynek, a botrányos szexparti szervezőjének egy, a katalán La Vanguardiának tett nyilatkozata is előkerült. E szerint

“A JÁRVÁNYÜGYI KORLÁTOZÁSOKAT MEGSZEGŐ HOMOSZEXUÁLIS ORGIÁRA EGY „VERSENYTÁRS” HÍVHATTA FEL A RENDŐRSÉG FIGYELMÉT, AKINEK A CÉLJA AZ LEHETETT, HOGY EZTÁN AZ Ő BULIJAIRA JÁRJANAK INKÁBB A RÉSZTVEVŐK.”

Szóval konkurencia harc van a meleg orgiák tekintetében, de még sem a konkurensekről árul el információkat, hanem a fidesz tájékán lesz hirtelen bennfentes.  Bár ezen a mostani bulin is voltak még más diplomaták, diplomáciai védettséget élvező személyek, de azokról valahogy semmi nem jut az eszébe láthatóan.

Manzheley továbbá azon méltatlankodott, hogy a rendőrség állítólag durván bánt velük, miközben az irataikat kérték, és a homoszexuálisokat szidalmazták. Szerinte ezzel az LGBT-közösséget érte támadás.

A koronavírus-járvány szempontjából nem lát problémát, mivel állítása szerint a vendégek már mind átestek a fertőzésen. A „buli” privát jellegét hangsúlyozva arra is kitért, hogy

A RÉSZTVEVŐK NEM HASZNÁLHATTAK GUMI ÓVSZERT, ÍGY AZ IS FELTÉTEL VOLT, HOGY AKI ESETLEG HIV-FERTŐZÖTT, AZ KEZELÉS ALATT ÁLLJON.

Ez azért is új információ, mert egy tegnapi, 444 által kiszúrt interjúban még arról beszélt, hogy HIV-pozitív személyek nem vehettek részt a „bulin”.

“Bízom benne, hogy a barátaim nem hazudnak”

 – mondta, miután rögzítette, hogy a résztvevőknek tünetmentesnek kellett lenniük koronavírus tekintetében. A kritikákat nem érti, mivel állítása szerint „két nővér is jelen volt, és ők sem gondolták, hogy ez veszélyes” – ezt már a The Brussels Times írta a Het Laatste Nieuwsnak adott nyilatkozata alapján.

Ez  a szerencsétlen, félhülye belga partiszervező még arra sem képes, hogy a 24 órán belüli nyilatkozatait összhangolja… Mondjuk legalább annyit azért illett volna megírni a világsajtónak, hogy David barátunk legalább valami péntbüntetést kapott a pandémiáés szabályok megszegése miatt, ráadásul nem scak megszegte, hanem szervezőként mások általai megszegésében is bűnsegéd volt.

Várjunk még ki egy-két napot, mert gyanítom lesznek még itt érdekes nyilatkozatok Davidtől, meg talán másoktól is. Egy biztos ez 2020 legröhejesebb és egyben leginkább elszomorító esemény címet elnyerte, és a mese kategória is egy új színfolttal gazdagodott, miközben az egész Unió politikai elitja lejáratta magát magyaroktól kezdve , észteken át, az érdekes módon még nem nevesített egyéb diplomáciai védettségett élvezők jelenleg még ismeretlen nemzetéig. És egyben nem lehet kétségünk, egy dologban David biztosan igazat mond, hogy az általa szervezett partikon rendszeresen jelen voltak, vannak és lesznek is magas rangú politikusok, talán a fideszből is, ahogy állítja,  de gyanítom rengeteg más nem csak hazai, kispályásnak számitó pártból, hanem egy árnyalattal magasabb ligából is.

error

Enjoy this blog? Please spread the word :)

RSS
Follow by Email
Twitter
Youtube
Pinterest