2022.01.27.

Lokálpatrióta

Újbuda civil hírportálja

Ma (péntek dec.18) ismét lesz lehetőség jelentkezni ingyenes Covid antigén tesztre

2 min read

A főváros 5000 db ingyenes antigén gyorstesztet ajánlott Budapesti lakosoknak, amit alig negyedóra alatt lejegyeztek az érdeklődök. A nagy sikerre vagy inkább a nagy érdeklődésre tekintettel még 2500 db-ot ajánlott fel a főváros a Budapesti bejegyzet lakcímmel remdelkezőknek, ami

Ma azaz pénteken 15.00-tól lehet jelentkezni az alábbi linken:

https://koronavirus.budapest.hu/teszt-eloregisztracio

Akiknek sikerült regisztrálni azoknak az ingyenes szűrésre december 19-e és 23-a között a város négy pontján kerül sor. A helyszínek változatlanok:

II. SZéna tér

XI. Etele tér

Keleti Pályaudvar Baross tér

V. Városháza Park

Mivel az 5000 db-ot alig negyedóra alatt lejegyezték, ezért ezen a linken ma nagy valószínűséggel 15.00 és max. 15.10 között lesz lehetőséged elvégezni a regisztrációt, de én ennek is az első felével számolnék, tehát legyél pontos és gyors, ha szeretnél ingyenes tesztet.

Órák alatt beteltek a helyek az ingyenes budapesti koronavírus-szűrésre - Portfolio.hu

 

Persze most sokan mondhatják hogy az előző 5000 db és  2500 db csepp a tengerben, de azt gondolom örüljünk annak, hogy volt egy szervezet, aki legalább ezt a 7500 db-ot felajánlotta, miközben ez az állami egészségügynek ingyen kellene bárki számára biztosítani, elvégre a járvány elleni védekezésnek ez alapvető feltétele.

error

Enjoy this blog? Please spread the word :)

RSS
Follow by Email
Twitter
Youtube
Pinterest