2022.11.28.

Lokálpatrióta

Újbuda civil hírportálja

Novák Előd, a Mi Hazánk Mozgalom alelnöke feljelentette Újbuda polgármesterét hivatali visszaélés miatt…

2 min read

Újbuda DK-s polgármestere, László Imre is soron kívül oltatta be magát a koronavírus ellen, pedig már régóta nem kórházigazgatóként, hanem politikusként dolgozik, ezért Novák Előd feljelentette hivatali visszaélés miatt.

Újbuda polgármestere az év elején az ATV Start című műsorában nyilatkozott az esetről:

“A rendelet úgy szól, hogy az egészségügyi diplomával rendelkezők számára lehetővé teszik a védőoltást. Én bejelentkeztem erre elsején. Hatodikán kaptam meg a választ, de közben a kórházam értesített, hogy várnak a műsor után az oltásra.”

Az Index megkeresésére az újbudai polgármester sajtósa elismerte, hogy László Imre megkapta a védőoltásokat, de egyáltalán nem érzi magát felelősnek, hogy mindez soron kívül történt. A hírportált az alábbiakról tájékoztatta:

AZ ELEJÉN EGYÁLTALÁN NEM VOLTAK TISZTÁK A SZABÁLYOZÁSOK A VAKCINA BEADÁSÁNAK ÜGYÉBEN, ÍGY A POLGÁRMESTER IS JELENTKEZETT, AHOGY SOKAN MÁSOK.

Meg is kapta az év elején, de ha tudta volna előre, hogy van egy sorrend, akkor egyértelműen visszamondja, hiszen most nem praktizál orvosként – tették hozzá. László Imrét mára is behívták, hiszen két héten belül meg kell kapnia a második oltást is. Úgy véli, hogy semmiben sem hibázott.

Pár napja Hiesz György, Gyöngyös polgármestere, a DK, a Momentum és az MSZP közös jelöltje volt kénytelen magyarázkodni, amiért soron kívül, idő elött beadatta magának a koronavírus elleni oltást.

Kerületünkben láthatóan élesedik a politikai harc, hiszen egyre több feljelentés történik mindkét oldalról különböző ügyekben, jellemzően korrupciós visszaélés gyanújával, de mint látható már a járvány kapcsán is.

 

error

Enjoy this blog? Please spread the word :)

RSS
Follow by Email
Twitter
Youtube
Pinterest