2022.08.09.

Lokálpatrióta

Újbuda civil hírportálja

Itt a Balaton24 és a Balaton72, az egy vagy három napra érvényes vonatjegy, ami a Balaton térségében 123 településén közlekedő Volán járatokra is érvényes..

2 min read

Jönnek a vonatra és Volán-buszra is érvényes jegyek a Balaton mentén…(aztán nem kizárt, hogy lehet ennek folytatása is)

A Balaton környékére látogatók újabb jegytípusok közül választhatnak: szombattól elérhető a Balaton24 és a Balaton72 jegyek Duo változata, az egy- vagy három napig érvényes jegyekkel a Balaton menti vasútvonalakon túl, a tó térségében 123 település között közlekedő Volánbuszokon is utazhatnak – közölte a MÁV-Volán csoport szombaton az MTI-vel.

A BALATON24 DUO VÁLTOZATÁT 1990 FORINTÉRT, 26 ÉVEN ALULIAK 1390 FORINTÉRT, A BALATON72 DUO JEGYET PEDIG 4990 FORINTÉRT, 26 ÉVEN ALULIAK 2990 FORINTÉRT

vásárolhatják meg az érdeklődők a MÁV-START személypénztáraiban, valamint a MÁV applikációban.

A vasúttársaság tavaly nyáron szezonális jelleggel vezette be a Balaton24 és Balaton72 jegytípust, amely 24 illetve 72 óráig korlátlan utazást biztosított a tó körüli vasútvonalon, egyúttal a Volánbusz járatain is használható volt Balatonfüred és Tihany között. Az új jegytípus nagyon népszerűnek bizonyult: 2020-ban csaknem 17 ezren vásároltak ilyet.

Idén május 1-jétől érhetőek el újra a Balaton24 és Balaton72 jegyek (vagyis az alapváltozat, és nem a most bevezetésre kerülő Duo) amelyek adott időszakra korlátlan utazást biztosítanak a Balatonnál közlekedő vonatokon, a Tapolca-Sümeg szakaszon, a balatonfenyvesi kisvasúton, valamint a Balatonfüred és Tihany között közlekedő Volánbusz járatokon is.

error

Enjoy this blog? Please spread the word :)

RSS
Follow by Email
Twitter
Youtube
Pinterest