2021.11.27.

Lokálpatrióta

Újbuda civil hírportálja

Napokon belül véget érhet az ingyenes parkolás (kinek paradicsoma, kinek káosza), így az év második felére Újbuda önkormányzata is “gyors segélyhez” jut…

2 min read

Javul a járványhelyzet, ezért egy-két héten belül megszűnik az ingyenes parkolás a közterületeken, és visszaáll a korábbi rend, vagyis ismét fizetni kell a várakozásért – értesült a Magyar Nemzet.

Az RTL-nek a Kormányzati Tájékoztatási Központ kedden azt válaszolta, hogy ötmillió beoltott után vizsgálják felül az ingyenes parkolással kapcsolatos szabályokat, mivel a beoltottak száma bőven meghaladja már itthon a 4,7 milliót, ez csak megerősíti a Magyar Nemzet értesülését, és nemsokára tényleg lehet előlaparni az aprópénzt a pénztárcából.

Köztudott, hogy már nagyjából mindenki, így a fideszes polgármesterek is nagyon eltörölnék az ingyenes parkolást.

Ez természetesen nagy öröm az önkormányzatok házatáján is, így Újbuda vezetése is vehet egy picit nagyobb levegőt, hiszen az éves remélt parkolási díj árbevetételüknek legalább a feléhez hozzájutnak.

Szerkesztői kábjegyzet: Betonlobbi és Újbuda túlépítése ellen tiltakozóként nem tudom nem megjegyezni, hogy akkor lehet le kellene venni újabb ingatlanokat a meghirdetettek közül (mostanság divatos kifejezéssel érvényteleníteni lehetne a pályázatokat). Ennek olyan előnye is lehetne, hogy nem kellene szembesülni újabb lakossági tiltakozásokkal és ezek politikai veszteségeivel.

error

Enjoy this blog? Please spread the word :)

RSS
Follow by Email
Twitter
Youtube
Pinterest