2021.12.01.

Lokálpatrióta

Újbuda civil hírportálja

Segítsd a gyermekeink sportolási lehetőségét, segíts a Dél-Budai SC-nek…

3 min read

Támogass minket és kerülj fel a melegítőnkre‼️

Sok-sok keresés, utánajárás, csalódás és álmatlanul töltött éjszaka után megtaláltuk azt az épületet, amely otthont adhatna a Dél-Budai SC csapatainak. Szeretnénk, ha a 2022-es tanévet már az új telephelyünkön tudnánk kezdeni, ehhez azonban a Te támogatásodra is szükségünk van! Támogass minket és kerülj fel a melegítőnkre!
Ha építőiparban vagy kereskedelemben dolgozol és vállalkozásod/munkahelyed olyan jó ügyet szeretne támogatni, ami pozitív hatással van a jövő generációjára, nézd meg az alábbi listát, hogy miben tudsz nekünk segíteni!
🆘 100 m 2 aljzatkiegyenlítő vagy csemperagasztó
✅ 20×8 m gipszkarton fal
🆘 160 m 2 geotextília
🆘 15 lámpatest (csarnokvilágításhoz)
🆘 8 db sötétsugárzó panel (villany)
Minden lapát építőanyagnak örülünk és minden perc munkáért hálásak vagyunk. Ne feledd, a bajnok benned él. 💙🤍
Elérhetőség:
Berzéki Rebeka, elnök
+36-30-611-8100
info@delbudaisc.com
 
Szerkesztői lábjegyzet: 
El sem tudom képzelni, hogy Újbudán, ahol az ingatlanfejlesztők és alvállakozóikon keresztül az építőanyagkereskedők, építőipari vállaltok garmadája dolgozik, ott ne legyen oylyan vállalkozás, aki ezzel a bocsánat, de pitiáner mennyiségű építőanyaggal ne segítené az itt élők gyerekeinek  mozgási és sportolási lehetőségét, közösséget, kikapcsolódást biztosító Újbudai SC-t. 
 
Uraim, Kedves Építőipari Vállalkozok, Építőanyag Kereskedők !
 
Nem stadiont kérnek Önöktől ezek a gyerekek, nem extra felszereléseket, nem adidas cipőt, és még sorolhatnám, csak egy falatnyi építőanyagot, hogy ha végre meg van a helyszín, ahol sportolhatnának, akkor azt birtokba is lehessen venni. Igen az Ő mezük az nem az FTC, vagy az Újpest meze, de lehet sokkal több szívvel és lélekkel játszanának és büszkén viselnék a mezükön az Önök Logóját, nem beszélve az arcukon a mosolyról (csak tessék ránézni a lenti fotóra). 
Igen én el sem tudom képzelni, hogy ne lenne Önök közt olyan, akinek ne érne meg egy picinyke segítség ezt a mosolyt, az Ő örömüket és természetesen a hálájukat. A Lokálpatrióta minden olyan vállalkozónak, vállalkozásnak, aki segít ezeknek a gyerekeknek, az Újbudai SC-nek, extra megjelenést, PR cikket, riportot, hirdetést ad, akár többszöri alkalommal is. 
 
A bajnok benned él ! most Te is kellesz ahhoz, hogy a gyerekeinkben ne csak benne éljen a bajnok, de azzá is válhassanak….
 
Köszönöm Újbudai lokálpatriótakánt minden jóérzésű vállalkozó vagy akár magánszemály felajánlását, támogatását….
error

Enjoy this blog? Please spread the word :)

RSS
Follow by Email
Twitter
Youtube
Pinterest