2022.08.09.

Lokálpatrióta

Újbuda civil hírportálja

Palacsintás király Gazdagréten :-) Még most is tart a nagy palacsinta kostóló a mai megnyitás alkalmából…

2 min read

Megnyílt ma délelőtt Gazdagrét legújabb gasztro üzlete a Palacsintázó és Gofrizó… (Torbágy u. 5)

Ma (szombaton) 18 óráig még leszaladhattok megkóstolni, kipróbálni a palacsintákat. Marika a bolt háziasszonya ingyenes kóstolót tart a Gazdagrétieknek 🙂 A Lokálpatrióta is ott járt a megnyitón és készült egy riport Marikával, a 6 éves Nimróddal, aki hivatalos palacsinta kóstolóként és Gazdagrét palacsintás királyaként adott interjút nekünk az első benyomásairól, valamint egy ifjú hölggyel, aki ugyan nem rég elköltözött Gazdagrétről, de ma visszatért, mert Ő is kiváncsi volt az új üzletre és persze azért is, mert a szíve mindig visszahúzza a mi kis falunkba.

A gasztro vállalkozás háziasszonya Marika végtelenül kedves, barátságos, és alig várja, hogy minél több itt lakót megismerhessen. Igazi vendéglátós, mert minden mozdulatát lesi a vendégeinek, hogy miként járhatna a kedvükben. Ahogy a lakótelep legifjabb lakói csak úgy tömik magukba a finomabbnál finomabb palacsintákat, úgy lesz egyre mosolygósabb., boldogabb Marika, akinek nem is lehetne nagyobb örömet szerezni annál, hogy a gyerekeink, akik egyben a legőszintébb kritikusok is, hatalmas szemekkel és óriási mosollyal köszönik meg a háziasszony kedvességét.

Nimród, a riport alanyunk fogadkozik is, hogy Ő bizony fogja a szülei kezét és ha lehet már holnap visszajön. 🙂

Nagy öröm ez nekünk itt élőknek, hiszen megint szépültünk, gazdagodtunk egy aranyos kis üzlettel, egy Nógrádból érkező arany szívű főző-sütő mesterrel, aki innentől csak nekünk, csak értünk teszi a dolgát. Gazdagrét már lassan a kerület egyik kiemelt GASZTRO KÖZPONTJÁVÁ válik, ahol mától palacsinta és gofri tucatnyi ízban és  napokon belül indul a napi menű is előrendeléssel.

Sok sikert Marika, örülünk neked és persze jövünk  a finomságokért, csak győzd a sok sütés-főzést 🙂

error

Enjoy this blog? Please spread the word :)

RSS
Follow by Email
Twitter
Youtube
Pinterest