2021.12.05.

Lokálpatrióta

Újbuda civil hírportálja

június 18-19-én nyílt napot tart a Metrodom KFT Őrmezőn a Mikes Kelemen utca és az Őrmezei út közötti területen épülő lakóparkban…

3 min read

Budapesten, a XI. kerületi Őrmezőn a Mikes Kelemen utca és az Őrmezei út közötti területen épül a Metrodom Őrmező lakópark. Az ide költözőket ősfás telek és valódi kertvárosi harmónia várja tiszta levegővel, a főváros egyik méltán legnépszerűbb kerületében.

Most mindnekinek lehetősége van betekijnteni a lakóparkba a június 18-19-én tartandó myílt napon, ahol megtekinthető lesz a wellness részleg, a szauna, fitneszterem, a kültéri medence, és egy mintalakásba is be lehet majd menni, így a lakópark szinte egésze bejárható lesz.

A lakópark prémium szolgáltatásai:

A kertvárosi negyedben csend és nyugalom várja a lakókat, de nem csupán azért ideális családok számára is, mert a közelben óvoda és iskola is található. A klasszikus amerikai minta szerint épült lakóparkban összesen 189 lakás van, amelyek 7 darab négy emeletes épületben találhatóak, és az épületek között nagy méretű, szellős belső park húzódik, a gyermekek számára biztonságosan kialakított játszótérrel. Az épületek által közre fogott téren található a lakópark közösségi nappalija, amivel szemben egy szabadtéri élménymedence is helyet kapott; ennek melegéről a hulladékhőt felhasználva a lakópark hűtési-fűtési rendszere gondoskodik. A medence körül napozóteraszt alakítottak ki és amíg a szülők élvezik a napsütést, a gyerekek a parkban vagy a játszótéren kapcsolódhatnak ki. A belső parkban csak gyalogosan közlekedhetünk, autók nem zavarják a nyugalmat, mivel a föld felszíne alá vitt teremgarázsokba a telekhatáron lévő lehajtókon keresztül juthatnak be a gépkocsival közlekedők.

Műszaki tartalom

A Metrodom Őrmező nemcsak prémium szolgáltatásai miatt figyelemre méltó, hanem műszaki felszereltségét illetően is. A fűtést és hűtést a Metrodom saját fejlesztésű Dual Eco rendszere biztosítja, aminek köszönhetően a fűtési költségek valóban minimálisra csökkennek. Minden lakásban fejlett okosotthon rendszer lett kiépítve, amely garantálja, hogy bárhonnan ellenőrizhető és irányítható legyen a lakások fűtése, hűtése, világítása, valamint a nyílászárók állapota, akár az autóban ülve vagy a munkahelyre beérve, ehhez csupán egy okostelefonra vagy tabletre van szükség. A lakások alapfelszereltségéhez tartoznak továbbá a prémium szaniterek és csaptelepek, a legnagyobb gondossággal válogatva.

A nyílt napon való részvétel regisztrációhoz kötött. A Lokálpatrióta szerkesztőjeként igyekszem ott lenni a nyílt napon, hogy utána beszámolhassak a tapasztalataimról.

error

Enjoy this blog? Please spread the word :)

RSS
Follow by Email
Twitter
Youtube
Pinterest