2022.10.05.

Lokálpatrióta

Újbuda civil hírportálja

Még nem késő jelentkezni nyári sporttáborba gyermekeinknek

5 min read

NAPKÖZIS SPORTTÁBOR

2021.07.26-30.

 

Várjuk nyári sporttáborunkba az 5-10 év közötti gyerekeket, ahol kipróbálhatják a ritmikus gimnasztika, röplabda, kosárlabda, atlétika és foci sportágakat. Csapatunkban garantált a jókedv, a
játékos képességfejlesztés és a nyári élmények begyűjtése. Rossz idő esetén fedett programot biztosítunk a tornateremben. A foglalkozások minden nap 8:00 és 16:00 között tartanak (gyülekező: 07:30-tól). A tábor ára tartalmazza a meleg ebédet. 

Tábor ára: 30.000 Ft/fő/hét

Kedvezmény: XI. kerületi lakosoknak 11% kedvezmény

Fizetési lehetőségek: készpénz, utalás, szépkártya

 

Helyszín: 1116 Budapest, Kondorfa utca 18.

Elérhetőség:

Berzéki Rebeka

info@delbudaisc.com

+36-30-611-8100

Szerkesztői lábjegyzet: A tábor remek lehetőség arra is, hogy a gyerekek kipróbálhassák magukat több sportágban si, így ősztől már akát aktívan is résztvehetnek a megkedvelt sportágban a Dél-Budai SC edzésein. A sport nem scak az egészséges életmód, de a közösséi kapcsolat fejlesztésében is elengedhetetlen, nem ebzsélve az egyén belső fejlődéséről, az önbizalom, a kitartás, az akarat vagy épp a késöbbi életükben kulcsfontosságú szereppel bíró csapatjáték erősítésében.

Az egyesület ritmmikus gimnasztika, atlétika, kosárlabda, labdarúgás és röplabda szakosztályokat üzemeltet úgy, hogy azok edzői társadalmi munkában, fizettség nélkül teszik a dolgukat és sport szeretete és a gyermekeink sportolási lehetőségének megteremtése érdekében érzett felelősségtudatból. Tisztelet illeti ezeket az edzőket és egyben köszönet tőlünk újbudai  lakosoktól, egyben szülőktől.

Bár egyszer már közzétettem felhívásukat, de most megismétlem és kérem azokat akik ismeretségi körében építőipari illetve építőanyag kereskedelni vállakozó van, juttassátok el hozzájuk az alábbi felhívást, hiszen olyan keveset kérnek, miközben oylan sokat nyűjtanak a gyermekeink vagy épp unokáink részére.

Sok-sok keresés, utánajárás, csalódás és álmatlanul töltött éjszaka után megtaláltuk azt az épületet, amely otthont adhatna a Dél-Budai SC csapatainak. Szeretnénk, ha a 2022-es tanévet már az új telephelyünkön tudnánk kezdeni, ehhez azonban a Te támogatásodra is szükségünk van! Támogass minket és kerülj fel a melegítőnkre!

Ha építőiparban vagy kereskedelemben dolgozol és vállalkozásod/munkahelyed olyan jó ügyet szeretne támogatni, ami pozitív hatással van a jövő generációjára, nézd meg az alábbi listát, hogy miben tudsz nekünk segíteni!

  • 300 m 2 aljzatkiegyenlítő

  • 20×8 m gipszkarton fal

  • 160 m 2 sport térelválasztó függöny (PVC anyagból)

  • 160 m 2 geotextília

  • 15 lámpatest (csarnokvilágításhoz)

  • 8 db sötétsugárzó panel (gázüzemű)

  • gázszerelési munkálatok

  • gipszkarton fal építési munkálatok

  • villanyszerelési munkálatok

 

Minden lapát építőanyagnak örülünk és minden perc munkáért hálásak vagyunk. Ne feledd, a bajnok benned él.

Elérhetőség:

Berzéki Rebeka, elnök

+36-30-611-8100

info@delbudaisc.com

de magánemberként is van lehetőséged támogatni az egyesületet az alábbi módon:

Már csak 175.000 Ft hiányzik a kitűzött 600.000 Ft-ig. Vásárolj értünk, hogy az összegyűlt pénzzel beköltözhessünk az új tornatermünkbe!

Kedvcsinálónak pedig egy kétperce bemutató a Ritmikus Sportgimnasztika szépségéről. Pogniczky Fanni benutatója, ami nem rég olimpiai kvótát is hozott neki. Gratulálunk neki és azoknak, akik talán az Ő példájával a lennedő bajnokok lesznek kitartással, szorgalommal.

A cikk megjelenésével egyidőben nyílt levélben fordultam Simicskó Istvánhoz, részben Újbuda országgyűlési képviselőjeként, részben sportért felelős államtitkárként, és ugyan ezt fogom tenni Újbuda Önkormányzatának sportért felelős alpolgármestere esetében is. Íme a nyílt levél:

Tisztelt Simicskó Úr !
Részben Újbuda önkormányzati képviselőjeként, részben sportért felelős államtitkárként kérem újbudai lokálpatriótaként és egyben újbuda független hírpotálja, a Lokákaptrióta tulajdonos-szekesztőjeként a lentebbi cikkben megjelent Dél-Budai SC felhívása alapján segítségét, közreműködését. 
 
AZ egyesület alapítói és edzői munkájukat társadami munkáben, fizettség nélkül végzik, és ennek ellenére komoly eredményeket tudnak felmutatni éppen a legérzékenyebb 5-10 éves korosztály tekintetében. Azt gondolom ezek a szakemberek és egyben az újbudai szülök gyermekei megérdemlik azt a minimális támogatást, hogy méltó körülmények között folytathassák 2022-től gyermekeink, unokáink sportos életre nevelését. Meglátásom szerint már az is sokat jelentene részükre, ha Ön melléjük állva biztatná az újbudai lakosokat, az újbudai vállalkozókat, hogy együtt fogjuk meg a kezüket, képletesen fogadjuk örökbe ezt a kis, de valójában lelkében nagy egyesületet, és segítsünk közösen, hogy az álmok valóra váljanak, hiszen a bajnok mindenkiben benne van, csak segítenünk kell abban, hogy ezt a leendő bajnokok elhiggyék magukról, és példamutató tevékenységünkkel őket is kitartásra, küzdésre, a sport szeretetére taníthassuk.
 
Magyarország már számtalanszor és számtalan sportágban bizonyította, hogy kis nemzet vagyunk, de sportban bizony az egész világnak számolnia kell velünk, és ha azt szeretnénk, hogy ez a jövőben is így legyen, akkor az utánpótlásra kell egyre nagyobb hangsúlyt fektetni.

Köszönöm előre is, ha akár Újbuda képviselőjeként, akár a sportért felelős államtitkárkánt, de leginkább a gyermekeink sportos életre nevelést segítő magyar emberként segítő kezet nyújt ehhez. és akkor íme a cikk, amiben a felhívást is olvashatja: http://www.lokalpatriota.net/…/meg-nem-keso…/
error

Enjoy this blog? Please spread the word :)

RSS
Follow by Email
Twitter
Youtube
Pinterest