2022.06.27.

Lokálpatrióta

Újbuda civil hírportálja

Szabadvízi strand nyit Újbudán július 3-án, indulhat a hűsölés, a strandolás….

2 min read

A főváros legújabb városnegyedében, a BudaParton nyit meg Budapest egyetlen szabadvízi strandja, a SHO BEACH BudaPart július 3-án. A Lágymányosi-öbölben kialakított, kiváló vízminőségű, prémium strandon a fürdőzés mellett sportolási lehetőségekkel, kulináris élményekkel és a nyár folyamán változatos programokkal várják majd a látogatókat. De nemcsak a strandon, hiszen júniusban a városnegyedben megnyitott a Dürer Kert kerthelyisége, az EB-meccsek több helyszínen is követhetők a Duna partján és hamarosan indul a kertmozi is. 

Magyarország legújabb strandja mindössze néhány percre Budapest belvárostól, egy európai viszonylatban is különleges adottságú helyen kínál fürdőhelyet és kikapcsolódási lehetőségeket. A városnegyed fejlesztője, a Property Market Kft. már a tervezési fázisban döntött arról, hogy a fejlesztés részeként a Lágymányosi-öböl partját kiépíti és létrehozza a főváros jelenleg egyetlen szabadvízi strandját. Ehhez megtalálták a megfelelő partnert és üzemeltetőt: a SHO a fürdőzési lehetőségen túl még tovább gazdagítja a városnegyed minőségi kulturális és kulináris szolgáltatásait.

 

A strand mindenki számára látogatható, védettségi igazolvány pedig a jelenlegi jogszabályok szerint nem szükséges a belépéshez.

Befogadóképesség részben a meglévő szabályokhoz is alkalmazkodva 500 fő.

Érdemes tehát korán indulni, mert igény Újbudán strandra, főleg szabadvízire óriási, a mostani tikkasztó hőségben pedig még annak is a sokszorosa 🙂 Nem mellesleg jégbe hűtött pezsgővel várják a hűsölni vágyókat !

A helyszínen megrendezendő programokról, kulináris élmények kavalkádjáról újabb cikkekben fogok beszámolni.

És végül, de nem utolsósorban az árakról és kedvezményekről...

error

Enjoy this blog? Please spread the word :)

RSS
Follow by Email
Twitter
Youtube
Pinterest