2024.04.19.

Lokálpatrióta

Újbuda civil hírportálja

Újabb bolttal lett szegényebb Gazdagrét, az utónni 1-2 hétben ez már a harmadik boltbezárás. Kár érte…

2 min read

Anno még a Gréti piacon szerettük meg a Blanci pékárukat, ami végül odavezetett, hogy a tulajdonos boltot nyitott Gazdagréten cirka 2 éve.

A Gazdagrét és környéke kisokos és a Lokálpatrióta, Újbuda független hírportáljának tulajdonos-szerkesztőjeként mindig csak pozitív visszajelzést kaptam a boltról, az itt élők szerették a finom pékárukat.

Most mégis történt valami, lezárul egy kétéves folyamat a legnagyobb bánatunkra. A tulajdonos az alábbi hírt osztotta meg oldalán a vásárlóival:

“Kedves Vásárlóink! Sajnálattal értesítem Önöket, hogy a Blanci Pékség június 28-án bizonytalan időre vagy végleg bezár. Ez csak attól függ, hogy sikerül-e találnom egy hozzáértő vállalkozót, akik tovább üzemeltetné a pékséget. A berendezett üzlethelyiséget az összes kommunikációs felülettel együtt szeretném bérbe adni, hogy Önök ne maradjanak minőségi pékáru, vajas sütik és kovászos kenyér nélkül. Köszönöm szépen azt a rengeteg kedvességet, bizalmat és bátorítást, amit az elmúlt 2 évben kaptunk. Tisztelettel: Hegyi Gábor”

Hogy mi lehet a háttérben nem lehet tudni, én a magam részéről munkaerő problémára tippelnék, hiszen mint tudjuk manapság bármilyen állásra művészet embert találni, olyat meg különösen aki ért is a szakmához és érdekli is. Nagy kár érte és csak remélni tudjuk, hogy talál a tulajdonos olyan vállalkozót, aki tovább viszi az üzletet.

Pár napja értesülhettünk arról is, hogy két olyan bolt is, ami nem rég nyitott, máris bezárni, illetve részlegesen bezárni kényszerül. A Gazdagréti Palacsintázó, Gofrizó és a Csomagolásmentes bolt is hasonlóan szomorú hírt közölt.

error

Enjoy this blog? Please spread the word :)

RSS
Follow by Email
Twitter
Youtube
Pinterest