2021.10.26.

Lokálpatrióta

Újbuda civil hírportálja

ingyenes Gardróbfrissítés – ruhacsere Gazdagréten

2 min read

Zöldpont Gazdagrét Törökugrató u. 10

Egy nagyon hasznos és ötletes akciót hirdet holnapra, azaz július 9-re. Készüljünk együtt a nyárra és őszre!

Minél többször, minél hosszabb távon használjuk újra a dolgainkat, például a ruháinkat, annál inkább csökkentjük a szemetet, óvjuk környezetünket. A ZöldPont ebben abszolút elkötelezett!

A belépés díjtalan és nem kötött regisztrációhoz, azonban ahhoz, hogy megfelelően tudjunk készülni hellyel, célszerű előzetesen jelezni a részvételt.
A ruhafogast, vállfákat, tükröt mi biztosítjuk.
 
Az esemény mottója: minimalizálni úgy is tudunk, ha maximalizáljuk a használatot.
 
A helyszín is talán sokaknak ismerős, igen ez a Csomagolásmentes bolt Gazdagréten, a tulajdonos tehát láthatóan nem egy virtuális Öko harcos, hanem egy valódi környezettudatosan gondolkodó ember, aki minden lehetséges módon igyekszik megtenni, amit saját erejéből képes a környezetszennyezés ellen.
 
Vajon mi Gazdagréten élők is ilyenek vagyunk ? Vagy beérjük a virtuális ökoharcos címmel, aki posztokban, hozzászólásokban félti a tengereinket a műanyagszennyezéstől, a levegőt, a Földet, a természetet, de közben naponta megtermeljük a nem kis mennyiségű szemetünket többek közt a felesleges műanyag csomagólóanyagokból, eldobható egyszer használatos eszközökből. Pár napja ebben a témában már született egy cikk, ami ITT olvasható.
 
Most itt a lehetőség, hogy a ruhatár ily módon történő felújításával segítsünk a ruhák körforgásában, ahelyett, hogy a szemétben végeznék.
error

Enjoy this blog? Please spread the word :)

RSS
Follow by Email
Twitter
Youtube
Pinterest