2022.11.28.

Lokálpatrióta

Újbuda civil hírportálja

Itt a lehetőség készítsen ön is nemzeti konzultációs plakátot! és küldje el a Lokálpatriótának. A legjobb alkotásokból virtuális kiállítást tartunk…

2 min read

Már lassan egy hónapja fut a kormányzati kommunikáció minden eddiginél metább formájában megalkotott plakátkampány, ami orrkigőzölős–agyrobbantós–nagyon-nagyon-dühös emojikkal tömte tele egész Magyarországot.

Most eljött a pillanat, amikor mindneki megmutathatja, hogy sokkal kreatívabb és konstruktívabb plakát tervezés és szlogen gyártás műfajban a kormány szakembereinél. itt van az a plakátgenerátor, amivel nem kell Paint-szakértőnek lenni ahhoz, hogy megalkossuk a saját plakátunkat:
  • csak kiválasztunk egy nekünk tetsző emojit,
  • kitöltjük a felső és az alsó szöveg helyét,
  • és voilá, már le is tölthetjük a remekművünket.
konzultac.io felületét tényleg annyira egyszerű kezelni, hogy még egy óvodásnak sem okozhat gondot – pláne nem egy 18 éven felüli választópolgárnak, akivel a kormány kommunikálni szeretne ezen az úton. Ha esetleg nem lenne ötlete, mit tenne a plakátra, arra is segítséget nyújthat ez a Propaganda-generátor, amivel megkaphatjuk az adekvát emojit olyan kérdésekre, mint hogy „Igázzuk le Szlovákiát?”.

Szerkesztői lábjegyzet:

Kedves Újbudai lakos, Lokálpatrióta olvasó ! Legyél Te is Nemzeti Plakáttervező, éld ki a tehetségedet, a kreatívitásodat a plakát generátor programmal, és oszd meg itt a cikk alatt alkotásaidat, vagy küld el nekünk, és akár névnélkül, általad megadott uder névvel a legjobbakból virtuális kiállítást remdezünk és azt megosztjuk a független hírportál felületén. Várjuk a vicces, vagy épp kegyetlenül őszinte plakát terveket és egyben jó szórakozást a plakátgenerátor használata során. Kedvcsinálóként a Lokálpatrióta is készített pár plakát tervet 🙂
error

Enjoy this blog? Please spread the word :)

RSS
Follow by Email
Twitter
Youtube
Pinterest