2022.08.09.

Lokálpatrióta

Újbuda civil hírportálja

Adj egy esélyt a lomtalanítás előtt megunt, felesleges, de még használható tárgyaidnak és ezzel adj egy esélyt másoknak is… Lomisok helyett karitatívan !

3 min read

A XI. kerületben most aktuális az ÉVES LOMTALANÍTÁS! Ha itt laksz, ne dobj ki olyan tárgyakat, melyek még jó állapotban vannak, mert másoknak még kincset érhetnek, és így a környezetet is óvod a felhalmozódó hulladéktól!

Mi HÁZHOZ JÖVÜNK a feleslegessé vált használati tárgyakért SZEPTEMBER 11-13. KÖZÖTT A XI. KERÜLET KIJELÖLT RÉSZEIN – lásd lenti térkép!✌️
Ha évek óta csak tárolod és csak ide-oda pakolod ezeket a holmikat, viszont nincs szíved kitenni egy lomtalanításon, akkor ne hagyd ki ezt a végtelenül kényelmes megoldást, amivel még jót is tehetsz!
—-
Az ingyenes szolgáltatás igénybevételéhez nem kell mást tenned, mint kitölteni az itt található űrlapot: https://www.cseriti.hu/hu/form és feltölteni egy-két fotót a tárgyakról, majd ezután felvesszük veled a kapcsolatot időpont egyeztetés miatt. Végül pedig a nagyon kedves és jó erőben 💪 lévő kollégáink elszállítják otthonodból a szelektált tárgyakat.
Ruhát és könyvet ezúttal nem gyűjtünk, bútort pedig továbbra sem tudunk fogadni. Minden más jöhet.🙂
—-
Ha a Cseritit választod, duplán teszel jót: segítesz a tárgyakat tovább körforgásban tartani, ami egy rendkívül környezetkímélő lépés!🌿 Másrészt pedig a használt árukat kínáló üzleteinkben így lehetőséget kapnak az alacsony jövedelemmel rendelkezők, hogy nagyon olcsón megvásárolhassák a mindennapi élethez szükséges használati tárgyakat.
 
 

A feleslegessé vált tárgyak újrahasználatát biztosító hálózat első üzletét 2011-ben nyitottuk meg.

Jelenleg már 9 boltot működtetünk Budapesten, mellyel lehetővé tesszük, hogy a napi megélhetési problémákkal küzdő háztartások a mindennapi élethez szükséges használati tárgyakhoz hozzájuthassanak.

Természetesen bárkit szívesen látunk üzleteinkben, akinek fontos a környezeti fenntarthatóság, kincseket keres, vagy csak szeret olcsón vásárolni.

A Cseriti nonprofit társadalmi vállalkozásként önfenntartó módon működik. A bevételből a működésünkhöz szükséges költségeket kell fedeznünk, mint pl.:

  • bérleti és közüzemi díjak
  • bérek és járulékaik
  • adók
  • szállítási költségek
  • könyvelési és egyéb adminisztrációs költségek.

A költségek kifizetése után a fennmaradó összegből új boltokat nyitunk, és meglévő boltjainkat fejlesztjük, hogy a cseritizés még több embernek, még teljesebb élményt nyújtson! Mindemellett rendszeresen támogatunk tárgyi adományokkal civil szervezeteket és önkormányzatokat.

Legyél részese Te is annak, hogy minél több emberhez eljusson az olcsó és fenntartható vásárlás lehetősége! Vásárolj a Cseritinél, és add le felesleges tárgyaidat nálunk!

error

Enjoy this blog? Please spread the word :)

RSS
Follow by Email
Twitter
Youtube
Pinterest