2022.06.29.

Lokálpatrióta

Újbuda civil hírportálja

Az idő most nem volt barátja az eseménynek, de megnyitott az Etele Pláza. A megnyitás pillanatai

2 min read

Hosszas várakozás után megnyitott az Etele Pláza, igaz az időjárás erősen limitálta a megnyitóra érkezőket…

 

Én cirka ezer emberre saccolnám a megnyitásra várakozó tömeget, nem egészen egy perc alatt be is nyelte a várakozókat a kapu nyitás után, igaz a Plazával szemben a Rádió 1 élőadsában Sebestyén Balázs is még jó 100-150 embert odavonzott. 

A hatalmas kivetítőn elindult a visszaszámlálás, amjd amikor nullához ért a számláló nem nyílt meg a kapu 🙂 cirka 1,5-2 percet még várni kellett és végre mindenki mehetett elkölteni a pénzét minden földi jóra. Azért ma még nem a kánaán asztaláról fognak enni az üzletek, emrt láthatóan nem a boltokba volt még óriási a beáramlás, hanem inkább a folyosók bebarangolásán keresztüli szájtátás, de nem tartok attól, hogy nem lesz meg napokon belül a beígért napi 50.000 látogató.

Az egy picit zavaró volt, hogy még nem kevés boltnál a “coming soon” felirat volt látható és gondosan eltakart belső tér, az étkezdéknél ez talán még ennél is egy fokkal lehangolóbb és a tetőteraszon is én ennél nagyobb, látványosabb zöld felületet vártam, de az első habzsolás pillanata sosem könnyű, majd lesz ez jobb is.

Van viszont digitális vakvezetési rendszer és az épület teljes mértékben akadálymentesített, ha pedig nem vegyülnénk a por néppel a toalett tekintetében, akkor 500 Ft-ért VIP WC is a rendelkezésedre áll.

A pláza állatbarát, így kiskedvenceink pórázon látogathatják az intézményt, a wifi is free és telefontöltők  is ott vannak az ülőbútorokban és az Etele Gasztro placcon, és persze a legmodernebb Mozi, de az úgy tűnik még nem indult el.

Ha kiváncsi vagy mely boltokban költheted akár még ma a pénzedet, akkor nézd meg a Plaza weboldalán ITT

A gasztro kínálat meg ITT tekinthető meg…

Íme egy kis izelítő a belső látványból:

 

És akkor a végén a megnyitás megható visszaszámlálása 🙂

error

Enjoy this blog? Please spread the word :)

RSS
Follow by Email
Twitter
Youtube
Pinterest