2022.06.29.

Lokálpatrióta

Újbuda civil hírportálja

Dupla kényeztetés Gazdagréten az ezerízű palacsinták és gofrik kedvelőinek

3 min read

Marika néni Palacsintázó és Gofrizó boltja némi viszontagság után bezárás helyett megduplázódott 🙂

Biztos sokan hallottak, olvastak róla, hogy a nyáron megnyitott Palancsintázó és Gofrizó a Torbágy utcában igen hamar bezárásra, szerencsére csak ideiglenes bezárásra kényszerült, a ház közös képviselőjének máig érthetetlen “támadása” miatt. (természetesen ha a közös képviselőnek van egy saját sztorija a bezárás okairól, akkor nyugodtan írja meg a hírportálnak, és mint mindig, most is megjelentetjük, hiszen a függetlenség záloga, hogy mindig minden oldal elmondhatja a véleményét) A Lokálpatrióta ott volt a megnyitón, amiről cikk is készült és bizony igen csak finom palacsinták vártank ránk, és már előkészítés alatt volt a Gofrik mennyei birodalma is.

Kár lett volna, ha bezár a bolt, bár sajnos nem ez lett volna az első, ami igen rövid idő után bezárni kényszerül. Marikát azonban láthatóan nem elcsüggesztik a negatív fordulatok, hanem sokkal inkább cselekvésre késztetik 🙂

Bár a küzdelem a közös képviselővel információink szerint nem ért végett, de a Palacsintázó és Gofrizó ennek ellenére kinyitott és tovább működik, sőt az Eleven centerben nem rég megnyitott az újabb üzlet is, így most már a lakótelep felső és alsó része sem marad ki az ízek élvezetéből. A jól megszokott sokféle ízben kapható palacsinták mellett itt volt szerencsém megkóstolni a gofrit, méghozzá csokis változatban banánnal megpakolva, eperízű tejszínhabbal és ezen még egy isteni öntettel. Nos mit is  lehetne mondnai, amikor ennyi földi jóval magam előtt már a szem is jóllakot, majd jöhettek az ízlelő bimbók is. Isteni volt, így gyorsan beburkoltam egy túros palacsintát nem sajnálva a tejszínhabot és az öntetet erről sem. Az ízbombát egy frissen facsart narancslével zártam, és innentől már az lett a nagy feladat, hogyan fogom magam rávenni majd az indulásra, hiszen hiába tele a has, ha egymást követő vásárlók újabb és újabb édesség csodái kényeztetik az ember szemét.

Gazdagréten lakni amúgy is jó érzés, mert annyi minden vesz körül bennünket a boltjaink segítségével, hogy ha ki sem mozdulnék a “Mi kis falunkból”, akkor sem sem szenvednék hiányt semmiben, de most már annyira el vagyunk kényeztetve, hogy ha palacsintára vagy gofrira vágyunk, akkor még nagyon sokat sétálni sem kell, hiszen Marika néni boltja megduplázódott.

Kedves gazdagréti lakótársak, itt a lehetőség, gyertek és kóstolgassatok Ti is, ha pedig épp az eleven Centerben vásároltok, akkor méltó lezárása lehet ennek egy gofri és/vagy palacsinta költemény. Csk ne felejtsetek el haza is vinni ezekből a családnak 🙂

 

   

error

Enjoy this blog? Please spread the word :)

RSS
Follow by Email
Twitter
Youtube
Pinterest