2024.04.18.

Lokálpatrióta

Újbuda civil hírportálja

Az LMP végre megszólalt a Kelenföldi Vársoközpont ügyében: “Vissza kell vonni a Kelenföld Városközpont értékesítésére kiírt pályázatot…”

2 min read

Az LMP újbudai szervezete szerint vissza kell vonni a Tétényi út és Etele út találkozásánál lévő Kelenföld Városközpont értékesítésére kiírt pályázatot.

“Véleményünk szerint hiba volt a jelenlegi beépítési paraméterek szerint kiírni a pályázatot, ezért is szavazott igennel önkormányzati képviselőnk, Kreitler-Sas Máté a területre vonatkozó változtatási tilalom elrendelésére, mely a legutóbbi képviselő-testületi ülés napirendjén szerepelt. A Kelenföld Városközpont értékesítésével kapcsolatban ma nyilvánosságra került hangfelvételek további súlyos kérdéseket is felvetnek, ezért meglátásunk szerint indokolt a pályázat azonnali visszavonása. Ugyanakkor mi is belátjuk, hogy a városközpont jelenlegi állapota jelentősen leromlott, ezért indokolt a terület jövőbeli sorsáról való gondolkodás, azonban ez csakis a környéken élő lakosság, és a helyi civil szervezetek bevonásával történhet.
A képen a változtatási tilalomról való szavazás eredménye látható.”
A mondás igaz, jobb későn, mint soha, így Újbuda lakossága, Civil Szervezetei nevében üdvözöljük az LMP döntését, egyben arra kérjük terjessze be a testületi ülésre a Pályázat érvénytelenítését. Mivel az eladás leállítása mellett érvelt a kerületi fidesz frakció is, továbbá a Jobbik és a Mi Hazánk képviselője is, és reményeim szerint az azóta napfényre került információk alapján  momentum is igennel fog szavazni, ezért végre meg van esélye annak, hogy ezt az észnélküli értékesítést, akár mutyizás, akár csak szimpla butaság és lakosság ellenesség miatt történt így még időben megállítsuk.
Tisztelt Polgármester úr! úgy tűnik nem csak a fotón marad magára a szavazatával, hanem a valóságban is… 
Sose menjen szembe a lakosság érdekeivel, mert nagyon nagy lesz a banánhéj…

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

error

Enjoy this blog? Please spread the word :)

RSS
Follow by Email
Twitter
Youtube
Pinterest