2024.04.18.

Lokálpatrióta

Újbuda civil hírportálja

Íme a példa arra, hogy a világ értelmesebb szegletében hogyan gondolkoznak mások olyan jellegű építményeknél, mint pl. A Kelenföldi Városközpont

2 min read

A TÉTÉNYI VÁROSKÖZPONTOT MIKÉNT TUDNÁNK ELKÉPZELNI, MI CIVILEK? HÁT ÍGY!

“Mivel lexikonnyi terjedelmű levelezés van a városközponttal kapcsolatosan, ezért keresgéltem, hogy találjak egy nagyon hasonló épületegyüttest, mely zöldben pompázik és amire mi gondolunk megoldásként.
Találtam egy ilyet Vancouverben, British Columbia, Kanadában. Szerintem a kép mindent elmond, hogy VÉDEGYLET Egyesület, a KÖRTÉR és a POPÉK miben látja a jövőt, mert nincs más út!”  – írja Bárkovics József, a POPÉK egyik vezetője
Íme néhány példa milyen amikor nem beszélnek a Zöld városról, kerületről, hanem cselekszenek, ez is mutatja, hogy roppant kevés kikiálltani a klimavészhelyzetet, hiszen a papír mindent elbír…

Szerkesztői lábjegyzet:

Amint arról a Lokálpatrióta is beszámolt az LMP tegnap bejelentette, hogy a pályázat érvénytelenítését támogatja és egyben a lakosság, a Civilek akaratának érvényesítését.

Fentiek alapján Újbuda lakosai, Civil Szervezetei nevében felkérem az LMP önkormányzati képviselőjét, Kreitler-Sas Mátét, hogy a következő testületi ülésen nyújtson be javaslatot a Kelenföldi Városközpont eladására kiírt pályázat érvénytelenítésére, viszavonására (ha addig ezt nem tenné meg az Önkorményzat vezetése magától is. 

Egyben felszólítom az Önkormányzat Képviselőtestületének minden egyes tagját, képviselőját, és a testületben résztvevő pártok frakcióit, hogy egy olyan típusú beadvány esetén, igennel szavazzanak, amiben a beterjesztő a pályázat visszavonását, érvénytelenítését kéri. 

Itt az idő színt vallani, hogy mely pártok és személy szerint mely képviselők mennek szembe Újbuda lakóinak az akaratával, érdekével. Őszintén remélik a kerületben élők, hogy egyetlen képviselő sem veszi a bátorságot, hogy fenti javaslatra nemmel szavazzon, bízunk benne, hogy nem kell egyetlen képviselő, vagy párt esetében sem majd azt mondanunk: SHAME azaz SZÉGYEN ! 

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

error

Enjoy this blog? Please spread the word :)

RSS
Follow by Email
Twitter
Youtube
Pinterest