2022.06.29.

Lokálpatrióta

Újbuda civil hírportálja

Igen Szolidaritás Magyarországért Mozgalom ma sajtótájékoztatót tartott a Kelenföldi Városközpontnál, és Ők is követelik az értékesítés és bontás leállítását

2 min read

Ma kora délután a Igen Szolidaritás Magyarországért Mozgalom nevében Szanyi Tibor tartott sajtótájékoztatót a Kelenfoldi Városközpont előtt, ahol bemutatta Linka Pétert, aki a 2022-es országgyűlési választáson elindul Újbudán, és Orosz Annán, valamint vélhetően a Kétfarkú Kutyapárt jelöltjén kívül kihívója lesz Simicskó Istvánnak. Érdekes küzdelem lesz, amikor az Ellenzéki Összefogás jelöltjénak majd egy baloldali szociálisan érzékeny mozgalom jelöltjével kell megküzdeni.

A sajtótájékoztatón a Lokálpatrióta is jelen volt, és az általános részt követően kizárólag a független hírportál részére egyedi interjút vállalt Szanyi úr, amiben  kifejtette álláspontjukat a Kelenföldi Városközponttal kapcsolatban is, de a mozgalom zöld politikájáról is nyilatkozott. Linka Péter pedig röviden bemutatkozott Újbuda lakosainak, választópolgárainak.

A sajtó megjelent képviselőinek szóló közös, általános interjúban Szanyi Tibor kijelentette, hogy le kell állítani a pályáztatást, az ingatlan eladását és lebontását, és bizony a tulajdonos-üzemeltetőnek hozzá kell járulnia a felújítás költségeihez.

A Lokálpatrióta nem akarja a MTV, a Hír Televizió és más nálam sokkal jelentősebb médiát megelőzni hír tekintetében, ezért a közös sajtónyilatkozatból egy részletet osztok meg az Újbudán élőkkel, dolgozókkal, azt követően pedig az exkluzív riport tekintehető meg, ami kizárólag a Lokálpatriótának adott a két politikus.

Részlet a sajtótájékoztatóból

Exkluzív interjú Szanyi Tiborral és Linka Péterrel többek közt a Kelenföldi Városközpontról

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

error

Enjoy this blog? Please spread the word :)

RSS
Follow by Email
Twitter
Youtube
Pinterest