2022.05.18.

Lokálpatrióta

Újbuda civil hírportálja

Van megoldás a Kelenföldi Városközpont megmentésére, csak gondolkodni kell, keresni a hasonló példákat akár Budapesten belül is

1 min read

A Kelenföldi Városközpont ügyét a Lokálpatrióta aktívan figyeli és egyben segíti az itt élőket és az üzletek bérlőit. Ennek érdekében naponta nézem a Újbudai és a Fővárosi Önkormányzat képviselőinek, Civil szervezeteknek, Ingatlanfejlesztőknek, egyéb szervezeteknek az oldalait, facebook bejegyzéseit, hátha ráakadók bármilyen ötletre, megoldásra, vagy fordítva az újbudai lakosok számára elfogadhatatlan variációkra. Így találtam rá ma reggel Junghausz Rajmund video üzenetére, amiben végre offenzív, kreatív gondolkodást látok, előremutatást, javaslatot annak érdekében, hogy az ingatlant ne kelljen eladni és lebontani.

Ráadásul nem is egy vadonat új ötletről beszélünk, hanem Molnár Gyula 2008-es felvetéséről 🙂 Az ötletet tehát nevezhetjük baloldalinak, ami minden bizonnyal a jelenlegi Önkormányzati vezetésnek is szimpatikus lehet. De ne legyen ez zsákbamacska, íme a video, amiben a képviselő a 2008-as Molnár Gyulát idézve hosszútávú (15+5) kibérlésre tesz javaslatot az Önkormányzat részéről a Főváros felé, elővásárlási joggal, hogy aztán minden érdekeltet bevonva elindulhasson egy fokozatos felújítási munka az épületen.  

Iylen volt és ilyen lett a videoüzenetben említett és a Kelenföldi Városközpontra hasonlító épület

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

error

Enjoy this blog? Please spread the word :)

RSS
Follow by Email
Twitter
Youtube
Pinterest