2022.05.18.

Lokálpatrióta

Újbuda civil hírportálja

Lehet ésszel és lehet észnélkül építkezni egy kerületben, ahogy lehet komolyan venni, vagy csak kampány szövegbe építeni, hogy az adott kerület megtelt !

2 min read

NAGYKOVÁCSI IS MEGTELT! Csak ott komolyan is veszik a mondatot…

Egy példa a szomszédból, ahol észnél lenni hitvallás! Egyben azt is látnunk kell, hogy pártszimpátia alapján nem lehet semmiről, senkiről ítéletet mondani. Vannak mindenhol egoisták, megélhetési politikusok, köpönyegforgatók, úgy vannak józan gondolkodásúak is, csak az ő történetük nem éri el azt az ingerküszöböt a médiában, mint egy jeges vödör vízzel, önmagát locsoló politikus, mert ez utóbbi manapság a nagy hír!
Kiszelné Mohos Katalin, Nagykovácsi polgármester (FIDESZ-KDNP):
“Értem, hogy Nagykovácsi kiváló adottságai miatt egyre többen akarnak Budapestről kiköltözni hozzánk, viszont én a magam részéről és a képviselőtársaimmal együtt nagyon elkötelezettek vagyunk abban, hogy több építési telket nem alakítunk már ki. Tehát nem lesz több belterületbe vonás, nincsen több építési telek, nem veszünk el több helyet a természettől.”
“Lakóparkstopot hirdettek?
Lényegében igen. Természetesen van még olyan telek, ami nincs beépítve, tehát még várhatóak azért építkezések, de az biztos, hogy amíg rajtam múlik, vége az építési telkek kialakításának, nem harapunk ki többet a természetből. Bátran kimondom: Nagykovácsi megtelt! Ahhoz, hogy a nagykovácsiakat megvédjük és megfelelő, élhető település maradjunk, ahhoz meg kellett húzni ezt a vonalat.”

Szerkesztői lábjegyzet:

Természetesen biztos van még olyan kerület, ahol komolyan veszik, hogy meg kell állítani a felelőten, infrastruktúra fejlesztések mellőzésével történő ingatlan beruházásokat, és nincs kétségem afelől sem, hogy az ellenzéki összefogás vezette kerületek vagy települések közt is lehet ilyen. Ha valaki tud ilyenről, kérem jelezze, hogy a másik politikai tömb irányítása alatt is lássunk jó példákat, hiszen a Lokálpatrióta nem pártszimpátia alapjén jelentet meg cikkeket, hanem a LAKÓPOLITKA alapján írok oylanokról, akik megfelelnek a lakók érdekeinek és olyanokról, akik meg nem.

Remélem még megélem, amikor majd Újbudán is arról írhatok, hogy valóban Megtelt Újbuda ! és Lakópark és irodaház stopot hirdetnek a kerületi politikusok az Önkormányzatban, és ezen majd az éppen aktuális kormány sem akar majd változtatni teljesen felesleges és értelmetlen kiemelt stratégiai beruházás elvét használva

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

error

Enjoy this blog? Please spread the word :)

RSS
Follow by Email
Twitter
Youtube
Pinterest