2022.06.27.

Lokálpatrióta

Újbuda civil hírportálja

Parkolási övezet bevezetése érdekében volt aláírásgyűjtés Őrmezőn. A helyszínen Bába Szilvia önkormányzati képviselőt kérdeztem erről is…

2 min read

Őrmezőn a parkolási probléma évek óta húzódó, az ott élők életét elég jelentősen megkeserítő  állapot, még sem kerülne be idén sem a tervezett parkoló övezetek közé ez a városrész. A két helyi képviselő, Junghausz Rajmund és Bába Szilvia ez ellen küzd és gyűjti az aláírásokat, hogy az Önkormányzat vezetése érzékelje, itt bizony azonnali megoldás kell, itt nem lehet halogatni.

Volt már ebben a témakörben lakossági fórum, aláírásgyűjtés, facebook csoportos közvélemény kutatás, és bár az itt lakók véleménye arról, hogy legyen vagy ne legyen parkoló övezet Őrmező, ahogy minden más kérdésben, ebben is megoszlik, de úgy tűnik a többség a parkoló övezet bevezetése mellett érvel.  Természetesen az itt élőknek bármilyen megoldás jó lenne, ami megoldaná a parkolási problémát, de sajnos a lakótelep aligha alkalmas arra, hogy  még több parkolót hozzanak létre, az agglomerációból érkezők pedig nem fognak szép szóra máshol parkolni, amíg itt ezt ingyen megtehetik. A Budapest One irodaház pedig tovább fokozta a problémát, a második ütem átadása előtt állunk, és nem kevés cég, nem kevés alkalmazottal és hozzájuk érkező vendégekkel és persze nem kevés autóval nehezíti tovább a helyzetet és borzolja fel az itt élők lelki világát.

Összességében tehát elég nagy itt baj, és parkolási szempontból egyértelműen élhetetlen Őrmező, ezért valamilyen megoldásra van szükség.

Erről is kérdeztem Bába Szilviát parkolási övezet bevzetése melletti aláírásgyűjtés közben:

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

error

Enjoy this blog? Please spread the word :)

RSS
Follow by Email
Twitter
Youtube
Pinterest