2022.08.09.

Lokálpatrióta

Újbuda civil hírportálja

Hol volt, hol nem volt…. gyermek-mesefigura kiállítás Őrmezőn. Egy kedves Lokálpatrióta olvasó tájékoztatása az eseményről.

2 min read

Benyovszky Gábor, egyik kedves olvasója a Lokálpatriótának meghívásat kapott egy  fantasztikus eseményre Őrmezőn, amiről nagy örömömre Újbuda független hírportáljának is küldött egy rövid beszámolót…

Meghívást kaptam a 2022. évi “GYERMEKNAP” alkalmából Örmezőn rendezett gyermek-mesefigura kiállításra és az ezzel párhuzamosan kiállított gyermekrajz pályázat tárlatára.
A kiállítást Schéffer Anna (a Mészáros László Képzőművészeti Baráti Társaság vezetője) nyitotta meg a művészek, és az érdeklődők gyűrűjében, akik mindannyian szivesen és örömmel látták viszont fiatalkori meséik alakjait. Öröm volt látni a gyerekrajzok alkotóit és társaikat is, akik érdeklődésssel ismerkedtek a gyönyörűen kivitelezett mesélő figurákkal.
Schéffer Anna így szólt a megjelentekhez:
A kiállítás alkotói:
Ács Vali
Csurgóné Kökény Zsuzsa
Helfrich Judit
György Éva
Luksikné Skita Judit
Oroszi Judit
Pirnyák Rózsa
Révész Joli

Szerkesztői Lábjegyzet:

Nagyon nagy köszönet Benyovszky Gábornak, hogy megosztotta velünk a kiállítás hírét, és lentebb a kiváló minőségű fotók segítségével kicsit azok is ott érezhetik most magukat, akik nem jutottak el személyesen erre a programra, ráadásul  visszagondolthatunk, megidézhetjük a gyerekkorunkat.

Nagy örömmel osztom meg minden Újbudai által beküldött írásokat, ajánlókat, hiszen a Lokálpatriótát egy személyben csinálom a munkám és a családom mellett, így nem lehetek ott mindenhol, de lám milyen egyszerű helyszíni riporterré és egyben fotossá válni és ezzel másoknak is örömet szerezni. Kövessék Gábor példját és legynek Önök, Ti is Újbuda hírmondói….

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

error

Enjoy this blog? Please spread the word :)

RSS
Follow by Email
Twitter
Youtube
Pinterest