2023.09.24.

Lokálpatrióta

Újbuda civil hírportálja

“A muskátlik háborúja” címmel tegnap ingyenes kabaré műsorral lepte meg az Újbudaiakat Újbuda képviselő testülete…

2 min read

Újbuda Önkormányzatának testületi üléseit nem lehet nem szeretni, mindig tartogat meglepetéseket, bár olykor tényleg nem hiszek a fülemnek és a szememnek, hogy milyen döbbenetes előadásokat képesek egyes képviselők összehozni….

(a kép csak illusztráció)

Tegnap a “Muskátlik háborúja” címmel hoztak össze páran egy igazi kabarét, csak a végén tényleg el kellett gondolkodni azon, hogy most sírjak vagy nevessek. Mint az óvodában, az egyik elkezdte a másik ráugrott, amire persze mentek az oda-vissza bizonygatások. Megtudhattunk, hogy vannak akik felebaráti szeretetből, mások választási kampány részeként osztogatnak muskátlit, krumplit, vagy bármilyen más indiánoknak odadobott üveggyönygyökhöz hasonílítható csili-csalit.

Az elején még úgy, ahogy tartották magukat a képviselők és sikerült félkomoly arccal muskátlit “dobálni” egymásra, de a 20 perces performance második felére már gyakorlatilag együtt mosolyogtak, nevetgéltek velünk a színészek, talán ők is rájöttek a helyzet komolytalanságára.

Vannak akik szerették a SAS kabarét, másokat meg kirázott tőle a hideg. Én azok közé tartozom, akiket kifejezetten idegesített, és a kabaré műfaj paródiájának fogtam fel, amolyan giccsparádének, de a tegnapi testületi ülés muskátli kabaréját végig hallgatva esküszöm kezdem megszeretni a SAS kabarét, mert ezek szerint mindig van lejjebb.

Ha valaki nem látta volna a tegnapi adást, akkor íme ez a legendás 20 perces műsor, ami eredetileg a 2022-es költségvetési rendelet módosításáról kellett volna, hogy szóljon…

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

error

Enjoy this blog? Please spread the word :)

RSS
Follow by Email
Twitter
Youtube
Pinterest