2022.10.05.

Lokálpatrióta

Újbuda civil hírportálja

A Momentum után a Fidesz-KDNP is kijelölte, hogy kit indít a szeptember 18-i időközi választáson Gazdagréten illetve Lágymányoson

2 min read

Érdekes összecsapás várható a Fidesz-KDNP és az ellenzéki összefogás képviseletében a Momentum két jelöltje között szeptember 18-án az időközi képviselő választáson Gazdagréten és Lágymányoson.

Természetesen ne felejtsük el azt sem, hogy a két nagy tömböm kívül “kisebb” pártok is várhatóan elindítanak jelölteket a két körzetben.

Tegnap beérkezett információk szerint Gazdagréten (14. sz. EVK) egy fiatal helyi lokálpatriótát, Elekes Tamást indítja a Fidesz-KDNP frakció, míg Lágymányoson (5.sz EVK) egy már rutinos, jelenleg is az Önkormányzati testületben dolgozó, listán bejutott Jankó István képviselő urat. Jankó István indítása természetesen nem jelent képviselői mandátum csökkentést a kormánypártnak, hiszen ha Jankó István egyéniben nyer, akkor a Fidesz a listás mandátumra egy másik képviselőjét nevezheti meg.

Íme Elekes Tamás, akit egyébként Gazdagréten elég sokan ismernek a közösségi munkája alapján:

Jankó Istvánt talán már nem kell bemutatni, de azért egy fotó azok számára, akiknek nem ugrik be elsőre a kép:

Természetesen, ahogy a Momentum jelöltjeinek, úgy a Fidesz jelöltjeinek is falajánlottam a bemutatkozás, programjuk, elképzeléseik ismertetésének lehetőségét. Mivel egy ilyen cikk elvben már kampánynak is felfogható, ezért betartva az előírásokat ez augusztus 1 után fog megtörténni.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

error

Enjoy this blog? Please spread the word :)

RSS
Follow by Email
Twitter
Youtube
Pinterest