2023.09.24.

Lokálpatrióta

Újbuda civil hírportálja

Mondd Te kit választanál…a 14.sz egyéni választókörzetben ? 2.-ik rész… Interjú Elekes Tamás képviselő jelölttel (Fidesz-KDNP)

2 min read

Szeptember 18-án ismét szavazó fülkék lesznek a főszerepben, legalábbis Gazdagrét – Sasad – Sas-hegy (14.sz EVK) területén, hiszen időszaki választást írtak ki ennek a körzetnek az önkormányzati egyéni mandátumáért.

Az egyik induló Elekes Tamás (Fidesz-KDNP), aki interjút adott a Lokálpatriótának, hogy bemutatkozzon az itt élőknek, választóknak, és egyben képet adjon elképzeléseiről, ötleteiről, megoldási javaslatairól a körzetet érintő problémák tekintetében.

Az interjú is egy újabb lehetőség minden itt élőnek, hogy megfelelő információk birtokában dönthessen majd szeptember 18-án, kinek szavazzon bizalmat, ki képviselhesse az itt élők érekeit az önkormányzatban.

A riportban hallhatnak a Renault-Baumgartner évek ót üresen álló ingatlanának további sorsáról, a Nagyszeben tér visszazöldítéséről, parkolási anomáliákról, közlekedés fejlesztésről a körzeten belül, lakó-, pihenő övezeti problémákról és ezek lehetséges megoldásairól, a civilekkel, itt élőkkel történő aktív kapcsolattartásról, az önkormányzati testületen belüli kommunikáció megváltoztatásának szükségességétől, zöldterületek védelméről, és még sok minden másról is.

 

Egy nagyon érdekes választás előtt állunk, mert két nap alatt, a két jelöltet megismerve azt gondolom, két tehetséges, kreatív, helyi ügyekre koncentráló (országos politikai showműsor helyett) fiatal politikust ismerhettem meg, és meggyőződésem, hogy mindkettő jó választás lehet, és lehet nagyon pici dolgokon fog eldőlni a verseny. Ehhez a döntéshez adott segítséget a Lokálpatrióta tegnap Lados Tamás utcafórumának közvetítésével, most pedig Elekes Tamás személyes interjúval, hiszen jól dönteni minél több információ és intuíció alapján lehet.

Döntsünk bárhogy is, ne feledjük el, hogy nekünk nem politikusokra, hanem valódi képviselőkre, minket képviselőkre van szükségünk, akik hajlandóak a választó körzetükben élők érdekében, akár saját pártjuk állásfoglalásával is szembe menni.

Természetesen szeptember 18-ig a Lokálpatrióta igyekszik több alkalommal lehetőséget adni az indulóknak a megnyilvánulásra, és persze olykor kellemetlen kérdéseket is feszegetni, ahogy ebben a riportban is történt.

Elekes Tamást ajánlással támogatni szombaton reggel 9 és délután 14.00 között lehet a Fidesz gazdagréti irodájában.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

error

Enjoy this blog? Please spread the word :)

RSS
Follow by Email
Twitter
Youtube
Pinterest