2022.12.03.

Lokálpatrióta

Újbuda civil hírportálja

Hatalmas siker a Gazdagrétieknek és persze a természetnek is. Keller Zsolt képviselő úr munkája beérik, elindul a Gazdagréti tér visszazöldítése

2 min read

Gazdagrétiként óriási öröm leírni az itt élők hosszas küzdelmének és Keller Zsolt helyi képviselő munkájának köszönhetően, hogy 2023-ban elkezdődik a Gazdagréti tér visszazöldítése 🙂

“Most még térkő borítja a gazdagréti teret! Hamarosan ez megváltozik! Legfontosabb választási ígéretem volt, hogy ezen változtatni szeretnék, mert jelen formájában élhetetlen. Megválasztásom óta dolgozunk ezen, sajnos a pandémia közbeszólt. A tervek elkészültek.
Kizöldítjük a teret!
Még pár nap türelmet kérek és bemutatom a részleteket.” – írta meg facebook oldalán Keller Zsolt, a 17-es számú egyéni választókörzet képviselője.
Bereczky Gábor, a Védegylet civil egyesület főtitkár-helyettese az első pillanattól tiltakozott a térkövezés miatt és folyamatosan együtt dolgozott Keller Zsolttal, hogy ezen változtatni tudjunk. Ő így fogalmazott bejegyzésében:
“ÚJABB HATALMAS SIKER!
2018 októberében kiborultam a látványtól, ami a Gazdagréti téren fogadott. Kő, kő hátán.
Már a beruházás kezdetekor sejtettem, hogy valami nincs rendben, nagyon nem is volt. És kezdődött a számtalan levél megírása, a posztok tömkelege, folyamatos tárgyalások és egyeztetések, talán sokszor már a nevem hallatán “olvadt néhány biztosíték” is, de úgy néz ki, a Gazdagréti tér ügye révbe ért.”
VISSZATEKINTÉS KÉPEKBEN…. 2018 OKTÓBER.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

error

Enjoy this blog? Please spread the word :)

RSS
Follow by Email
Twitter
Youtube
Pinterest