2024.04.20.

Lokálpatrióta

Újbuda civil hírportálja

Két újabb emberre kiadták a körözést a csoportos erőszaktevők közül

5 min read

Úgy tűnik vagy megtört valamelyik szélsőbaloldali “nagyon bátor” vagy kamerafelvételek, egyéb bizonyítékok alapján sikerült beazonosítani két újabb támadót a többek között Gazdagréten garázdálkodók közül.

Gazdagréten brutális támadás ért egy embert, aki értünk dolgozott, akinek mindig volt egy jó szava azokhoz, akik betértek a lottózó-dohánybolt Prima melletti kis üzletébe…..írtam erről egy előző cikkemben, aminek a végén megnézhető a brutális támadásról készített videofelvétel is.

Akkor még azt írtam, hogy a hatóság által meg nem erősített információk szerint az Antifa nemzetközi szélsőbaloldali, nagyon sok országban jól ismert erőszak szervezet, néhol már terror szervezetként számon tartott csoportosulás tagjai voltak az elkövetők, mára ez már aligha pusztán feltételezés kategória.

random kiválasztották Zolit a külseje alapján a tömegből és valószínűleg arra a buszra szállva, amivel Zoli munkába igyekezett hozzánk Gazdagrétre követték, és a Prima közért előtt, az ATM-nél hátulról viperával leütötték, a csoport nekiesett és agyba-főbe verte. A videon tisztán látható, hogy voltak akik a kezét, lábát próbálták lefogni, hogy még védekezni se tudjon, így a viperás támadó, no meg lábbal rugdosók minél súlyosabb sérülést okozhassanak neki. A végén pedig még le is fújták, na nem egy mini gázsprayvel, hanem egy tekintélyes méretű kézi gázpalackkal.

Ez a csürhe, akik csak csoportosan mernek támadni eldöntötték, hogy Zoli neonáci. Nem tudtak róla semmit, nem volt semmilyen arra utaló jel, hogy Ő a kitörés napi rendezvényre igyekezne, egyszerűen munkába jött, hogy  szokott segítőkész modorával pici örömet szerezzen a vásárlóknak. Milyen jogon dönti el valaki, hogy ki kicsoda, milyen jogon alkalmaznak ez alapján brutális erőszakot. És ha az antifa ezt megteheti egy másik szervezet holnap majd összeverhet valakit, mert szerintük meleg, vagy cigány, netán csak szimplán öreg, ezért a már szerintük haszontalan tagjai a társadalomnak…

Az antifasiszta eszme bármennyire is szimpatikus és támogatást érdemel, az nem lehet mentség arra, ha az antifasiszta közösség megengedi, hogy radikális csoportként közölük néhányan erőszakos bűncselekményeket kövessenek el. Talán nem véletlen, hogy számos országban az Antifa csoportot (szervezetet) terrorszervezetté minősítették vagy kezdeményezték azzá nyilvánítását. Önkényuralmi jelképei, jelvényei a szélsőjobb és a szélsőbaloldalnak is van és egyformán be is tiltva ezek használata.

Az ügyben 4 ember került eddig letartóztatásba, most újabb két gyanúsított ellen adtak ki körözést.

Személyes adatok

: WITTKUGEL CLARA JUDITH
:
: Nő
: HENSEDT ULZBERG
: 2000-11-19
: NÉMET
: SCHROETER MORITZ CHRISTIAN LEOPOLD
:
: Férfi
: LEIPZIG
: 2002-03-08
: NÉMET

“Körözési információk

: ELFOGATÓPARANCS (BE. 119. § (1) BEKEZDÉS)
: KÖZÖSSÉG TAGJA ELLENI ERŐSZAK
: 2023-02-14
: BUDAPESTI RFK BŰNÜGYI SZERVEK NYOMOZÓ FŐOSZTÁLY ÉLETVÉDELMI OSZTÁLY

:

Cím1139 BUDAPEST, TEVE U. 4-6.
E-mailELET.BRFK@BUDAPEST.POLICE.HU
: 01000/566/2023.BÜ.
: BUDAPESTI RFK BŰNÜGYI SZERVEK NYOMOZÓ FŐOSZTÁLY ÉLETVÉDELMI OSZTÁLY

:

Cím1139 BUDAPEST, TEVE U. 4-6.
E-mailELET.BRFK@BUDAPEST.POLICE.HU
: 01000/566-1/2023.BÜ
: ELET.BRFK@BUDAPEST.POLICE.HU”
Nos an megnézzük a két szúnyog csődör hülye gyerek fotóját, akkor már érthető, hogy miért csoportosan (minimum 8 fő), miért hátulról, miért olyan fegyverrel, amivel könnyen és gyorsan tehetsz valakit védekezés képtelené, miért plusz fegyverként még paprikaspray-t is alkalmazva, ami alapvetően nem a túlerőben lévők, hanem a túlerő vagy alattomos támadás ellen szoktak használni. és miért kellett az áldozatnak még a kezét, lábát is többeknek lefogni…
Ezek a “agyon bátrak” egy maguk, szemtől szemben az első pofon után sírva menekültek volna az anyukájukhoz. Vajon miért nem Németországban keresték az eltorzult igazságnak vélt elméletükre a potenciális áldozatokat ? Manapság már a bűnelkövetőket is importálni kell.
Semmi kétségem sincs, hiszek ezek a német suhancok már otthon vannak, de reméljük a német rendőrség is teszi a dolgát az ügyben, és Ők is elnyerik méltó büntetésüket, Valamelyik börtönben, ahol már nem tudnak elbújni a társaik között, majd megtanulják egy életre, hogy politikai eszmék vagy inkább téveszmék miatt nem érdemes a fiatalságukat, vagy még annál is többet börtönben tölteni, és gyanítom beható ismereteik lesznek arról, milyen csoportosan elkövetett erőszak áldozataivá válni.
A RENDŐRSÉG IS ÁLLÁSTFOGLALT!
“A Budapesti Rendőr-főkapitányság üzenete egyértelmű: „nem tűrjük, hogy akár ideológiai alapon, akár anélkül emberekre támadjanak a fővárosban.”
Kár, hogy kerületünkben összesen csak egy képviselő (Keller Zsolt) ítélte el nyíltan, nyilvánosan az erőszakot!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

error

Enjoy this blog? Please spread the word :)

RSS
Follow by Email
Twitter
Youtube
Pinterest