2024.04.18.

Lokálpatrióta

Újbuda civil hírportálja

Elindult Újbuda első közösségi költségvetése, ötletelj Te is…

2 min read

🗳Elindult Újbuda első közösségi költségvetése – 60 millió forint a lakók ötleteire!

👍Kerületünk ismét fontos lépést tett a részvételiség erősítése terén, hiszen a tegnapi nappal kezdetét vette Újbuda történetének első közösségi költségvetése. Ennek keretén belül a kerületi lakosoknak lehetőségük van közvetlenül is befolyásolni, hogy milyen fejlesztések és projektek valósuljanak meg a jövőben városunkban.
💡A folyamat egy ötletelési szakasszal kezdődik: április 9-ig bárki szabadon küldhet be ötleteket arról, hogy mit szeretne megvalósulni látni. Olyan kreatív, jobbító javaslatokat várunk, amelyek újdonságot jelentenének kerületünk életében és szerintetek hasznára válna az Újbudán élőknek.
💰Az újbudaiak a közösségi költségvetés során összesen 60 millió forint sorsáról dönthetnek majd, amelyet az önkormányzat hat földrajzi körzetre elosztva biztosít az idén.
Szóval ötletelésre fel! A javaslataitokat többféle módon is beküldhetitek:
🌍 Az erre kialakított űrlapon keresztül: https://ujbudaonline.hu/ujbudai-kozossegi-koltsegvetes…/ ,
✉ E-mailben a kozossegikoltsegvetes@ujbuda.hu címen,
📬 Papír alapon a javaslatgyűjtő ládákba bedobva. A kitöltendő űrlapot az Újbuda újságban, illetve a javaslatgyűjtő ládák mellett találhatjátok meg.
A közösségi költségvetés részleteiről és a folyamat pontos menetéről pedig itt olvashattok bővebben: https://ujbudaonline.hu/ujbudai-kozossegi-koltsegvetes/

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

error

Enjoy this blog? Please spread the word :)

RSS
Follow by Email
Twitter
Youtube
Pinterest