2022.01.23.

Lokálpatrióta

Újbuda civil hírportálja

Választás 2022

Ez az új rovatunk, ideiglenes rovat és nevéből adódóan is a 2022-es parlamenti választások lezárultáig fog élni.

A Rovat célja, hogy bemutassa a választásokon induló pártok, civilek, tömörülések programjait, célkitűzéseit, kortes beszédeit, amelyek végén szerkesztőként minden esetben igyekszem eljátszani a “kétkedőt”, és az igéreteket, hangzatos vagy kevésbé hangzatos programokat igyekszem darabjaira szedni és  egyszerűen kérdéseket megfogalmazni, amelyekre az érintettek természetesen megtehetik az észrevételeiket, válaszaikat, azokat ahogy eddig is, úgy ezútán is teljes terjedelmében közölni fogom.

Természetesen nem csak az érintettek, hanem a politikai ellenfelek is reflektálhatnak, amelyekre szerkesztőként a kiegyensúlyozott, független tájékoztatás jegyében reagálnia fogok a végén.

A Rovat és a Lokálpatrióta egyetlen célja, hogy segítsen megismerni az olvasóknak a választásokon indulok gondolatait, érveit, ezek cáfolatait, én pedig segítsek a kérdések feltételével tovább gondolkozásra késztetni, anélkül, hogy bárki mellett vagy ellen állsátfoglalnék. Mint mindig, most is hiszek abban, hogy a kerület lakosai, a Lokálpatrióta olvasói felnőtt emberek, akik képesek megalkotni saját véleményüket, kialakítani saját álláspontjukat. Kérdéseim tehát a “Te is kérdezhetted volna, a Te fejedben is felmerülhet” jelleggel készülnek. Ha pedig erre az érintettek válaszolnak, akkor a tisztánlátást, az adott témák konkretizálását segiti, hogy választási igértek és azok cáfolatai ne üres lufik legyenek, megtömve közhelyekkel, konkréát tények, adatok alátámasztása nélkül.

Akkor lássunk is neki 🙂

error

Enjoy this blog? Please spread the word :)

RSS
Follow by Email
Twitter
Youtube
Pinterest