2023.09.24.

Lokálpatrióta

Újbuda civil hírportálja

Tranzit Art Cafe

Cím: 1114 Budapest, Tranzit Art Café
Asztalfoglalás, rendelés
Telefon: +36 1 209 3070
Email: tranzitcafe@gmail.com
Facebook: fb.com/tranzitcafe

Ebben az esztendőben lesz 15 éve annak, hogy a Bukarest utcai egykori buszpályaudvar épületében megnyílt a Tranzit Art Café. Az átalakítás olyan jól sikerült, hogy a Borsay Attila tervei szerinti belsőépítészeti kialakítást Budapest Építészeti Nívódíjjal ismerték el. Az eltelt évek során számtalan kulturális esemény helyszíneként vált méltán ismertté. Kiállítások, koncertek, irodalmi előadások, sőt nyáron még filmvetítések is várják a felnőtteket és a gyermekeket. És aki szívét-lelkét beleadva mozgásban tartja ezt a kultúrpontot, az Egri Orsolya a Tranzit Art Café tulajdonosa.

Kedves Vendégek!

Kérünk szépen mindenkit, hogy tartsuk be a rendeleteket!
Teraszon fogyasztó vendégek használják az orrot, szájat eltakaró maszkot, ha elhagyják asztalaikat (fizetés a kasszánál, mosdó használata, kiállítás megtekintése, benti vendégtér egyéb irányú használata)!

Benti vendégtérben a maszk használata folyamatosan kötelező! Kivétel csak az ételek, italok fogyasztásának idejére engedélyezett. Az asztalok rendezéséhez kérjék munkatársaink segítségét, hogy az előírt távolságot tartani tudjuk!

Vigyázzunk Egymásra!
Köszönettel: Tranzit Art Café

Októberre nincs tervezett program

error

Enjoy this blog? Please spread the word :)

RSS
Follow by Email
Twitter
Youtube
Pinterest