2023.12.09.

Lokálpatrióta

Újbuda civil hírportálja

ÖKH (Őrmező)

Őrmezei Közösségi ház

1112 Cirmos u. 8
Telefon: 06 1 309 0007
Az őrmezei lakótelep kelenfölddel határos szegletében található az intézmény, amely immáron könnyedén megközelíthető a 4-es metró őrmezei végállomásának köszönhetően. Őrmező közösségi háza a szabadidő hasznos eltöltésének számtalan lehetőségét kínálja, legyen az rekreáció, művészeti-kreatív tevékenység vagy szórakozás. A programok sokszínűek, hiszen megtalálhatóak itt gyermek és ifjúsági tánc- és mozgáskurzusok, felnőtt rekreációs-kondicionáló tanfolyamok, művészeti-oktatási tevékenységek, képzőművészeti amatőr csoportok, alkotó közösségek, emellett színházi, irodalmi, könnyű- és komolyzenei programok, pódiumbeszélgetések, hagyományokat ápoló rendezvények, táncházak, kiállítások.
Itt működik a nagyhírű amatőr nyugdíjas színtársulat, a Tarka Színpad, a külön épületben kialakított Alkotóház pedig a szenior korosztály számára alkotóművészeti műhelymunkának is teret kínál.
A ház nevéhez fűződik a kiemelt érdeklődés mellett zajló – több, mint egy évtizede rendszeresen lebonyolított – Őrmező Ünnepe, “a világ első számú őrmezei szabadtéri fesztiválja”.
A Kelen Civil Nyugdíjas Klub az intézményhez csatolva, a Petzval utca 42. szám alatt működik, sok éves hagyomány alapján, gyakorlatilag teljes önállósággal, főként az itt működő nyugdíjas klubok tagjai számára nyújtva programkínálatot és közösségi teret.

2020 novemberi alkalmi programok

TROPICAL ZOO – HÜLLŐ ÉS MADÁRPÓK KIÁLLÍTÁS

2020.11.07 | 15:00 – 18:00

Pitonok, boák, Indonéz óriásgyíkok, teknősök, Dél-Amerikai siklók! Szenzáció! Óriás madárpókok!

TROPICAL ZOO – HÜLLŐ ÉS MADÁRPÓK KIÁLLÍTÁS

Szájmaszk viselése kötelező!

Belépő: 1.000 Ft / fő, 3 éves kor alatt ingyenes

 

Állandó programok

error

Enjoy this blog? Please spread the word :)

RSS
Follow by Email
Twitter
Youtube
Pinterest