2021.12.02.

Lokálpatrióta

Újbuda civil hírportálja

Kis dolgokkal is szolgálhatunk nagy célokat, Kupakgyűjtő szív Újbudán, Gazdagréten…

2 min read

Szeretettel, odafigyeléssel, a környezetünk iránti elkötelezettséggel lehet picinek tűnő dolgokkal is nagy lépéseket tenni másokért és önmagunkért is. A Gazdagréti Közösségi Ház ebben mindig is élen járt. Az ott dolgozok munkája által nap mint nap többé válunk, jobbak leszünk Mi, itt élők. Épülünk és Szépülünk, nem csak látványban, de lelkünkben is…A Közösségi Ház nem csak egy épület, hanem tényleg KÖZÖSSÉGET épít. Mondhatnánk ez a dolga, de bárcsak mindenhol mindenki így gondolkodna, cselekedne. Van mit tanulni a Közösségi  Házunk kis csapatától, és van mit értékelni a napi munkájukból.

Köszönöm minden itt lakó nevében, egyben köszönöm Újbudai lokálpatriótaként, hiszen lehet ez egy indító akció, ami alapján mások is kedvet kapnak a kerületben, hogy végül Újbuda egyik egyedi színfoltja lehessen a kupakgyűjtő szívek…

A GKH elé kihelyezésre került Gazdagrét első kupakgyűjtő szíve. Várja, hogy minél többen hozzátok a kupakokat és töltsük sokszor tele. Az összegyűlt kupakok árából a helyi környezetvédelmet szeretnénk támogatni, pl: madárodúk kihelyezésével, rovarhotelekkel, növény ültetésekkel… és persze újabb és jobb ötleteket várjuk tőletek, hiszen ez közösségi gyűjtés így örülnénk ha veletek közösen döntenénk arról mi a legfontosabb!

error

Enjoy this blog? Please spread the word :)

RSS
Follow by Email
Twitter
Youtube
Pinterest