2021.11.27.

Lokálpatrióta

Újbuda civil hírportálja

Civil hétvége (június 11,13) Újbudán apró programokkal, közös eszmecserével az élhető, zöld Újbuda visszaszerzése jegyében. Péntek flashmob, vasárnap piknik…

2 min read

MOZGALMAS HÉTVÉGE LESZ A KÖVETKEZŐ!

 

Két civil program is lesz, pénteken, 11-én Gazdagréten, a plébánia alatti parkolóban FLASHMOB, 13-án vasárnap meg a HAMZSABÉGI HARC Plakát kiállítást nyitja meg az UPÉK és támogatóik, mely rendezvény családi programmal van színesítve.

A technikát és az emberi erőforrás egy részét, szorgos kezeket és a humort PASSZIVÍSTÁK biztosítják.
Számítunk minden korosztályra, a szép korúakra is, mert minden ötletre, javaslatra szükség van! Ismerjük meg jobban egymást!
A jókedv, a jó hangulat és egy kötetlen beszélgetés a cél komoly és olykor komolytalan témákról. Miért ne, ha így is lehet, egymásnak feszülés nélkül?
 
Itt az idő, hogy mi Civilek is meg tegyük, amit csak tudunk ötleteinkkel, ha szükséges a tiltakozás több féle módjával is, hogy visszakaphassuk a zöldövezeti, élhető Újbudát. Meg kell menteni a még meglévő Zöld területeinket, és el kell kezdeni ahol csak lehet a visszazöldítést. 
 

 

Újbuda megtelt ! Ennek a jelmondatnak most már érvényt kell szerezni, a túlépítéseket meg kell akadályozni, és megoldási terv kell a kerület egyre jobban elmaradt műszaki és humán infrastruktúrájának a fejlesztéséhez.

 
A rendezvények nem kampány rendezvények, de természetesen várjuk a pártok, önkormányzatunk képviselőit (választási propaganda nélkül), ezért a meghívásuk meg is történt! Az eseményekről a helyi civil média -a teljes rendezvényről- felvételt készít!
 
Öleld át a fákat és Öleld át az embereket, nem akarjuk, hogy a politika vagy bármiLYen ideológia elválaszthasson minket egymástól . Ha Te is egy élhető, egyre zöldebb újbudát szeretnél a jövőben magadnak, a családodnak, gyermekeidnek, unokáidnak, és egyben támogatod céljainkat, valamint  a Hamzsabégi sétány mintegy 1000 fájának kivágása ellen szavaznál, akkor ott a helyed a rendezvényeinken, “flashmobolj” és piknikelj velünk, támogasd jelenléteddel is a kerületi civilek mozgalmát.
 
error

Enjoy this blog? Please spread the word :)

RSS
Follow by Email
Twitter
Youtube
Pinterest