2024.04.26.

Lokálpatrióta

Újbuda civil hírportálja

Újabb szervezési “baki” az önkormányzatnál, és már nem az első…

2 min read

Pár hete egy polgármesteri sajtótájkoztatóra történő meghívót sikerült kiküldeni az eseményt  (adott nap délelőtt 10 óra) meglőző nap délután, most ennek mintájára pénteken délután jelentetnek meg egy hirdetményt egy hétfői eseményre..

Önkormányzatunk arról tájékoztat bennünket hirdetményben, MA, pénteken, hogy hétfőn;
a partnerségi egyeztetés helyi rendjéről szóló 9/2017. (III. 28.) XI. ÖK sz. rendelet 2. § (1) bekezdésének d) pontja értelmében tájékoztatom az érintett lakosságot és civil szervezeteket, hogy a Településrendezési és Településképi Osztály a településfejlesztési koncepciótervvel kapcsolatosan lakossági fórumot tart 2021. november 22-én, hétfőn 16.30 órakor.”
Napokkal korábban a most invitált** civilek tájékoztatták az önkormányzatot és a médiákat is, hogy a Tétényi városközponttal kapcsolatosan sajtótájékoztatót tartanak a VUDIZ Étteremben 2021. november 22-én, 17 órai kezdettel.**
Bódis Csaba osztályvezető értesítése 2021. november 19-i dátumú. Pont azután datálódott, miután a civilek már megküldték meghívójukat.
Mivel a civilek, egyesületek jó része a sajtótájékoztatón vesz részt, így borítékolható, hogy a lakossági fórumon nem tudunk részt venni. Az is bekövetkezhet, hogy **a lakossági fórum miatt viszont a meghívottak, képviselők, alpolgármesterek stb. meg nem fognak eljönni a sajtótájékoztatóra? **
Ez a szervezés amatőrség, vagy szándékosság? Az biztos, hogy távolmaradási igazolásként ezt nehéz lesz beadni a civileknek.
Azt kifejezetten rossz néven vesszük, rossz az üzenete, hogy kizárnak minket a fórumról.
Mivel hétvége van, így esély sincs arra, hogy időpont módosítást kérjünk és már arra sincs idő, hogy mi tegyük át a sajtótájékoztató időpontját.
Ha ez szándékosan lett így intézve, akkor ez egy övön aluli ütés volt nekünk, amin azért annyira nem lepődtünk meg !
Khmm….a sokat emlegetett párbeszéd egy újabb verziója…

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

error

Enjoy this blog? Please spread the word :)

RSS
Follow by Email
Twitter
Youtube
Pinterest