2024.04.28.

Lokálpatrióta

Újbuda civil hírportálja

Biztonsági örökkel próbálták akadályozni a Hamzsabégi sétányon képviselők bejutását saját területünkre

3 min read

Milyen szégyenteljes mélységbe jutott Mészáros Lőrinc és Lázár János, ha Újbudán az önkormányzati képviselőket és egy alpolgármestert megpróbálnak megakadályozni biztonsági őrök bevetésével, hogy ellenőrzést tartsanak a saját területünkön…

Hát ebben az országban egyeseknek mindent szabad ? Nem elég, hogy jogi eljárások sokasága van folyamatban, és ennek ellenére a V-hid munkatársai, no meg a biztonsági őrei behatoltak Újbudára és elfoglalták, kordonnal elzárták tölünk a saját területünket….

Nem elég, hogy az Újbudaiak akarata ellenére, több mint ezer fát akarnak kivágni egy eszetlen, az Unió érdekeit képviselő, a kifejezetten a teherszállítási kapacitásokat rajtunk keresztül növelni akaró vasúti beruházás miatt, amit természetesen a vasúti személyszállítás erősítésének leplébe igyekeznek csomagolni…

Nem elég, hogy Lázár János saját, nyilvános beszédében tett vállalását felrúgják, miszerint Magyarország területén sehol semmilyen beruházás nem valósulhat meg az ott élők akarata ellenére… (vagy Újbuda ezek szerint nem Magyarország területén van…)

Most még arra is vetemednek, hogy tegnap a kordon 3 méterrel történő beljebb hozatalakor nem engedték meg újbudai önkormányzati képviselőknek, hogy belépjenek a munkaterületre, hangsúlyozom Újbuda saját, jogtalanul lefoglalt területére… Ma este pedig már egy alpolgármester is jelen volt, és ismét útját akarták állni a biztonsági örök a területre történő belépésnek. Rendőrt és közterület felügyelőket kellett hívni, hogy az alpolgármester és két képviselő be tudjon lépni a munkaterületre. Természetesen a biztonségi örök követték őket és telefonukkal felvették a képviselők minden mozdulatát.

Mégis mit képzel magáról bármelyik nagyhatalmú senkiházi, hogy biztonsági örökkel akarják akadályozni a saját területünkre történő bejutást, hogy ellenőrizzük mi folyik ott. A képviselők mérései visszaigazolták, hogy újabb jogsértés követtek el, mert még a saját maguk által bejelenett mértéknél is kijebb húzták a kerítést.

Tegnap természetesen már rendőrségi feljelentést is történt az ügyben, de nincsenek kétségeim, hogy majd Pintér úr intézkedik, csak nem a mi érdekünkben.

Íme a helyszini tudósítás az este történtekről:

Újbudaiak, Lokálpatrióták, természet szerető és védő emberek, Hamzsabégi sétány környezetében élők ébresztő !

Egyre többen és egyre hangosabban kell demonstrálnunk, hogy megállítsuk a pöffeszkedő Mészáros Lőrinc és haveri körét, akik bármit letarolnak, bármit tönkre tesznek, most épp a mi életterünket, pénz és hataloméhségük kimeríthetetlen. Szálljunk ki a kényelmes foteleinkből addig, amíg még van hová lemenni a Hamzsabégi sétányon.

 

A POPÉK civil szervezet felhívása:

Újra erőt kell mutatnunk, jöjjön akinek fontos a környezete és az ingatlanja! Feljelentést is tettünk, mert a kivitelező a sétány területére kezdte tolni a kordonokat, holott az önkormányzat határozottan jelezte, hogy ehhez nem járul hozzá. Február 17-én találkozunk.
Várjuk újra az önkormányzatot és a különböző pártok politikusait is!
Az ügy összefoglalója a cikkben található:

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

error

Enjoy this blog? Please spread the word :)

RSS
Follow by Email
Twitter
Youtube
Pinterest