2024.05.18.

Lokálpatrióta

Újbuda civil hírportálja

Ha e-kerékpár vásárláson gondolkozol, vagy már van és szervizelni kell, akkor van egy jó tippem…

2 min read

Az eBike egyik nagyszerű tulajdonsága, hogy eldöntheted mikor szeretnéd sport és mikor közlekedési eszközként használni. Már csak az a kérdés, hol kellene árban és minőségben megtalálni az igazit…

Van erre most egy jó tippem és nem is kell nagyon messzire menni Újbudáról ezért, ráadásul most

100.000 Ft kedvezmény új eBike vásárláshoz!

Egy kis üzlet nagyon lelkes, barátságos és kifejezetten segítőkész csapattal Csepel városközpontban (1211 Budapest, II. Rákóczi F. út 97.) ahol a minden, ami eBike jegyében vásárlás (új és haszmált is), szerviz, alkatrész, kerékpáros ruházat és kiegészítők is megtalálhatóak. A KTM és a Gepida márkák kiemelt forgalmazói, de minden más gyártó termékei is elérhetőek náluk. A szerviz akár éves karbantartási csomagokkal, professzionális láncwaxolással, motorcsapágy védelemmel is várja az eBike tulajdonosokat. Íme egy riport az egyik tulajdonossal, aki sok mindent elmesél nektek arról, amit eBike-ról tudni kell, és azt gondolom érdemes figyelni, milyen lelkesedéssel, odaadással beszél minderről, mert ez is biztosíték arra, hogy ha hozzájuk fordulunk, akkor nem fogunk csalódni.
Ha szeretnéd megismerni őket, akkor extra jó hír, hogy holnap (május 1-én) a Gazdagréti Mézes Majálison jelen lesznek végig bemutatókkal, sőt apró versenyekkel is készülnek a gyerekek számára, így bátran kérdezhettek tőlük bármiről, aminek elektromos kerékpárhoz van köze. )-től 14 óráig tehát a TomeBike is vár titeket szeretettel a mézes Majálison.  

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

error

Enjoy this blog? Please spread the word :)

RSS
Follow by Email
Twitter
Youtube
Pinterest