2021.12.02.

Lokálpatrióta

Újbuda civil hírportálja

Új, színes, havonta jelentkező, ingyenes magazin jelent meg Gazdagréten a GKH gondozásában…

2 min read

Gazdagrétnek egy új színes, havi megjelenésű magazinja lett a GKH gondozásában

Egy közösség életében mindig fontos az információk megjelenése, a kikapcsolódás, olykor közösségen belüli kulturális és egyéb programokon az aktív részvétel, helyi kapcsolataink erősítése. Ehhez remek lehetőség, ha van egy saját magazinunk, amihez bárki itt élőként, itt dolgozóként ingyenesen hozzájuthat.

Most ebben tett egy nagy lépést a Gazdagréti Közösségi Ház, amikor felvállalta, kiadta, megjelentette a Gazdagrét Magazin első számát a napokban. Helyi független hírportálként (www.lokalpatriota.net) kifejezetten örülök egy újabb média megjelenésenek a mi kis közösségünkben, és minden bizonnyal aktívan fog tudni együttműködni, összedolgozni a Magazin és a Hírportál reményeim szerint az itt élők hasznára és örömére. Vállakozói oldalról pedig ennek remek kiegészítése a Gazdagrét és Környéke Kisokos weboldal (www.gazdagret.net), ahol minden helyi vállalkozó ingyen teheti közzé az információkat önmagáról.

Remek ötlet a Magazin szerkesztőitől a Csináld magad rovat, a titkos családi recepteket megjelenítő Grétlap rész pedig már előre is az egyik kedvencem lesz.

Régi hagyomány és nagy öröm most újra látni, hogy a közösségünkben megszülető gyermekek bemutatkozhatnak a magazinban, így mások is örülhetnek, hogy a kis közösségbe újabb csöppségek érkeznek és töltik majd meg vidámsággal és szeretettel, élettel az utcákat, tereket.

Végül kiemelném a Gyerekszemmel rovatot is, ami az itt élő fiatalok írásainak ad teret, az alkotóiknak pedig lehetőséget az első megmérettetésre, megnyilvánulásra. A Lokálpatrióta az itt bemutatkozóknak örömmel fog biztosítani lehetőséget a folytatásra a hírportál felületén.

Ezúton is köszönöm a GKH munkatársainak a munkát, időt, energiát, aminek eredményét most a kezünkben tarthatjuk. A kiadvány ingyenes és a postaládákon és helyi terjesztési pontokon keresztül lehet hozzájutni. (Én ma kedvenc számítástechnikai üzletemben, a Komel-ben találtam rá a kiadványra)

error

Enjoy this blog? Please spread the word :)

RSS
Follow by Email
Twitter
Youtube
Pinterest