2021.12.02.

Lokálpatrióta

Újbuda civil hírportálja

Háromszor egymásután Gazdagréten landolt az Újbuda kiváló vállalkozója, kiváló iparosa díj :-)

2 min read

2020-ban ismét Gazdagréten marad az Újbuda kiváló vállalkozója, kiváló iparosa díj. Idén Csányi Edina az Életízek bolt (1118 Budapest, Rétköz u. 45/c) tulajdonosa kapta a megtisztelő címet, a kerületünkben folytatott magas színvonalú vendéglátó tevékenysége elismeréseként. Az előző Két évben is Gazdagréti vállalkozás kapta ezt a díjat, így kimondható, hogy a gazdagréti vállalkozások Újbudán belül szószerint viszik a prímet 🙂

Rólunk | Életízek

Az Életízeket 2004. decemberében nyitott meg. A kis delikát üzlet és kávéház megálmodója Edina és férje Laci volt, akik európai utazásaik során gyűjtöttek inspirációt. Az innen-onnan jött ötletekből kialakult a végső kép, milyen is legyen az a hely, amely Gazdagrét és környékének gyöngyszemévé válhat.
Abban az időben sokan nem hittek abban, hogy a kis boltot sikerre lehet vinni a belvároson kívül is. Edináék mégis valóra váltották az álmukat.

Az Életízek immáron 13 éve sikeresen működik és elmondható róla, hogy a helyi közösség egyik közkedvelt helyévé nőtte ki magát. Az emberek szívesen térnek vissza valami finomságért vagy, hogy egy jóízű kávét vagy teát kortyolgatva megpihenjenek, beszélgessenek.

Természetesen az évek során sokat változott a bolt, több átalakítás után nyerte el jelenlegi formáját. A termékkínálat is sokszorosára bővült és ma Gazdagrét és környékének meghatározó üzletévé vált, állandó törzsvendégeivel és az újonnan betérő vásárlókkal.

 

Életízek | Delikát üzlet és kávézóKávézó,

ha élményre vágysz …

Gyere be hozzánk és kóstold meg és válaszd ki kedvelt kávédat vagy teádat a több, mint 100 féle lehetőség közül! Fedezd fel a kiegészítő ízek harmóniáját az apró finomságokkal, ismerkedj törzsvendégeinkkel vagy nézelődj kedvedre!

Finomságok

Több mint 500 féle csokoládé és cukorka70 féle tea a világ nagy termőterületeiről, 22 féle szemes kávé , különleges borválogatás, kézműves belga – és magyar sörökprémium italok várnak Rád… 

Életízek - Gazdagréti Kisokos Kóstolj bele az Élet ízeibe Gazdagréten! - weheartcoffee

error

Enjoy this blog? Please spread the word :)

RSS
Follow by Email
Twitter
Youtube
Pinterest