2021.12.01.

Lokálpatrióta

Újbuda civil hírportálja

Nyílt levél a kerület politikusainak, önkormányzati képviselőknek és helyi vállalkozóknak pici gyerekek megsegítése érdekében, akikben ott él a bajnok, de rajtunk is múlik, hogy ez valóra is válhasson…

3 min read

Nagyjából 2 hónappal ezelőtt két cikket is írtam és kértem az Újbudai vállalkozók segítségét a Dél-Budai SC csapatainak, pici gyerekeknek, akikben ott lenne a bajnok, ha segítenénk, hogy legyen hol azzá válni…

Írtam Simicskó úrnak a facebook oldalán, aki egyrészt a kerületünk országgyúlési képviselője, másrészt sportért felelős államtitkár, és persze megkerestem kerületi önkományzati képviselőket is, hogy segítsenek ezeknek a gyerekeknek az álmát valóra váltani. 

Az azóta eltelt időben mi, kisemberek segítettünk, ahogy tudtunk és mára cirka 100.000 Ft-ra apadt, amivel be lehetne fejezni az új telephelyet, hogy szeptembertől a mi kis bajnokaink megmutathassák mennyire tehetségesek.

Utolsó próbálkozásként ezt a nyílt levelet küldöm a kerület politikusainak, önkormányzati képviselőknek, és az Önkormányzat vezetésének. 

Ezek az 5-12 éves gyerekek nem választópolgárok, de tegye a szívére a kezét bárki miután a szemükbe nézett, miután a mosolyukat a szivükbe zárta, és ha ezek után képes tovább lépni anélkül, hogy segítene, akkor fejet hajtok és én szégyelem magam mindenki helyett.

Természetesen a kerület vállalkozóihoz is szólok:

Nem stadiont kérnek Önöktől ezek a gyerekek, nem extra felszereléseket, nem adidas cipőt, és még sorolhatnám, csak egy falatnyi építőanyagot, hogy ha végre meg van a helyszín, ahol sportolhatnának, akkor azt birtokba is lehessen venni. Igen az Ő mezük az nem az FTC, vagy az Újpest meze, de lehet sokkal több szívvel és lélekkel játszanának és büszkén viselnék a mezükön az Önök Logóját, nem beszélve az arcukon a mosolyról (csak tessék ránézni erre fotóra). 
 
Igen én el sem tudom képzelni, hogy ne lenne Önök közt olyan, akinek ne érne meg egy picinyke segítség ezt a mosolyt, az Ő örömüket és természetesen a hálájukat.
A bajnok bennük él ! DE most Te is kellesz ahhoz, hogy a gyerekeinkben ne csak benne éljen a bajnok, de azzá is válhassanak….
Az edzőiknek pedig óriási Tisztelet, hiszen fizetség nélkül szabadidejükben, társadalmi munkában tesznek meg, amit csak tudnak a MI gyerekeinkért !

Íme a szerény felhívásuk, segítség kérésük:

Támogass minket és kerülj fel a melegítőnkre‼️

Sok-sok keresés, utánajárás, csalódás és álmatlanul töltött éjszaka után megtaláltuk azt az épületet, amely otthont adhatna a Dél-Budai SC csapatainak. Szeretnénk, ha a 2022-es tanévet már az új telephelyünkön tudnánk kezdeni, ehhez azonban a Te támogatásodra is szükségünk van! Támogass minket és kerülj fel a melegítőnkre!
Ha építőiparban vagy kereskedelemben dolgozol és vállalkozásod/munkahelyed olyan jó ügyet szeretne támogatni, ami pozitív hatással van a jövő generációjára, nézd meg az alábbi listát, hogy miben tudsz nekünk segíteni!
🆘 100 m 2 aljzatkiegyenlítő vagy csemperagasztó
✅ 20×8 m gipszkarton fal
🆘 160 m 2 geotextília
🆘 15 lámpatest (csarnokvilágításhoz)
🆘 8 db sötétsugárzó panel (villany)
Minden lapát építőanyagnak örülünk és minden perc munkáért hálásak vagyunk. Ne feledd, a bajnok benned él. 💙🤍
Elérhetőség:
Berzéki Rebeka, elnök
+36-30-611-8100
info@delbudaisc.com
 
Magánszemélyként vásárlásoddal segítheted az egyesületet…
 
 
error

Enjoy this blog? Please spread the word :)

RSS
Follow by Email
Twitter
Youtube
Pinterest