2021.12.02.

Lokálpatrióta

Újbuda civil hírportálja

Amikor a politizálás helyet a cselekvésen lesz a lényeg… Sokkal több hasonló akciót szeretnénk Újbudai képviselőktől…

3 min read

Padfestés értékes ajándékokkal Őrmezőn !

Legyél igazi lokálpatrióta és tegyél Te is apró lépést a saját környezetedért, a saját közösségedét !

Mit szólnál, ha lefestenénk Őrmezőn a kopott padokat?
 
A napokban körbejártunk és felmértük az őrmezői padok állapotát, nagyjából 130 padra férne rá a festés. Úgy gondoljuk, hogy egy kis összefogással, együtt néhány nap alatt sokkal szebbé varázsolhatnánk a lakótelepet az itt élők örömére. Nagyon jó példa erre a Hajós játszótér felújítása, ami a közösség néhány tagja segítségével pár óra alatt elkészült.
A padfestéshez már be is szereztük a festéket, ecsetet és csiszolóvásznat, az eredmény már csak azon múlik, hogy hányan csatlakoztok hozzánk. Jöhetnek barátok, családok, szomszédok és azokat is örömmel látjuk, akik egyedül csatlakoznának.
 
Előre kijelöljük a festendő padokat, nektek csak választanotok kell, hogy melyiket varázsoljátok újjá.
Az esemény időpontjai szabadon választhatóak, de kérjük, jelezzétek messengeren vagy a +36709424624 telefonszámon, hogy mikor számíthatunk a segítségetekre az adott napon!
 
Pénteken 15 órától-19 óráig,
Szombaton 10 órától-19 óráig,
Vasárnap 10 órától 19 óráig.
 
Persze akkor jöhetsz vagy mehetsz amikor szeretnél, egy óra alatt is sokat tudsz segíteni!
Jótett helyébe jót várj! A Szeretem Újbudát egyesületnek köszönhetően nagyszerű és több szempontból értékes ajándékkal készültünk minden segítőnek.
Aki részese lesz Őrmező szépítésének, autós és motoros vezetéstechnikai tréningek közül választhat. Ezeket a tréningeket a Hungaroringen tartják professzionális körülmények között. Az élmény garantált és a hasznossága is megkérdőjelezhetetlen.
Ha gyerekekkel jönnétek segíteni, jelezzétek előre, nekik is kitalálunk valami meglepetést.
 
Bába Szilvi és Junghausz Rajmund
Együtt Őrmezőért!
 

Szerkesztői lábjegyzet:

Újbudai lokálpatriótaként azt gondolom ez egy követendő példa politikusoktól, politikai pártoktól, mert mi itt élők a “nagy” politikai helyett inkább a lokális, az itt élők érdekében történő aktív cselekvést díjazzuk.  És mit  látható ez nem jobb és baloldal kérdése, hiszen itt az akcióra közösen hív a Fidesz és a Jobbik képviselője, de ha valaki átbaktat Gazdagrétre az ehhez hasonló aktív cselekvést zapasztalhat például a Keller Zsolt képviselőtől, aki egyébként az MSZP tagja. Eljött az ideje, hogy párt logók helyett az embert lássuk a képviselőkben, ők pedig minket ne csak a szavazások idején vegyenek észre. 

Köszönet a szervezőknek, és Őrmező mintájára a kerület más részei is így szépüljenek általunk, vagy épp képviselők kezdeményezése alapján, együtt cselekedve politikai nézeteinket félretéve…

error

Enjoy this blog? Please spread the word :)

RSS
Follow by Email
Twitter
Youtube
Pinterest