2023.05.31.

Lokálpatrióta

Újbuda civil hírportálja

ha már úgyis annyi pénzt elherdálnak a pártok választási kampányra, akkor legalább része mehet értelmes célokra is, ebben segítenek a Kutyák :-)

3 min read

VAN AKI AZ ÖRDÖGGEL, MI A KUTYÁKKAL CIMBORÁLUNK, PONTOSABBAN SEGÍTÜNK ÉRTELMES CÉLOKRA ELKÖLTENI A KAMPÁNYPÉNZÜKET?

NEM MELLELSEG A TÖBBI PÁRT IS ÁLDIZHATNA IYLEN CÉLBÓL CIVILEKNEK, CIVIL KÖZÖSSÉGEKNEK, SZERVEZETEKNEK, BEÁLDOZVA CSERÉBE NÉHÁNY IDIÓTA PLAKÁTOT ÉS SZÓRÓLAPOT…TERMÉSZETESEN KORMÉNY SEM KIVÉTEL 🙂

 

Van, aki bárkivel összeáll, hogy elérje célját, még akár az ördöggel is, akkor mi miért ne használhatnánk ki az MKKP (MAGYAR KÁTFARKÚ KUTYAPÁRT) pályázati lehetőségét, hogy ha már „ingyen sört” nem, de „ingyen” pénzt kaphatunk tőlük? (Zsák krumplinál, meg szaloncukor csomagnál biztos jobb nekik is, meg nekünk is)
 
Persze lesz, akinek ettől az ötletemtől fennakad a szeme, mert egy kb. félmilliárdos (mínusz kutyások működési pénze) pályázati keretösszeg eléréséhez a kutyásoknak minimum 71 helyen lesz szükségük az aláírásainkra (500 db) , hogy „helyben” legyenek. Vagyis adunk nekik lehetőséget, amiért cserébe ők jól „lefizetnek” minket.
 
Igen, igen. Ez egy nagyszerű választási húzás, de mi a kockázata? Az biztos, hogy a projektek megvalósulnak, ezzel még nem volt probléma. A politikai része az ügynek meg az, hogy ezzel még választást nem lehet nyerni, de sok pénzt igen, ahogy a többi pártnak is, csak tőlük hirdetéseket, plakátokat kapunk.
 
Tény, hogy egy kicsit elfogult vagyok velük, mivel volt, hogy itt a kerületben civil szervezet rendezvényét megtámogatták hangtechnikával, emberi erőforrással, úgy, hogy a háttérben maradtak és még szövetségesek sem vagyunk. Mennyivel szebb lett volna, ha az Önkormányzat is “adakozik” picit iylen rendezvéynkere, vagy legalább eljönne rá, ha már időt, energiát nem spórolva meghívókat küldnek a részükre.
 
Ők mint írják a támogatásukkal kapcsolatosan, hogy: „Segítsetek eltékozolni olyan projektekre, amelyek minél több ember számára hasznosak, viccesek, vagy jobb lesz tőlük a környék, szebb az élet!”  Na ez a harmadik felvetés azt gondolom egy az egybe a Civil szervezetekre van megírva, hiszen mi Civilek fontosnak tartjuk a környezetünket és teszünk is érte. Ráadásul eszünkbe sem jut fákat kivágni, betontömböket építeni vagy épp letérkövezni az utolsó fűszálat is. Akkor pályázzunk mi is, Újbudai Civil Szervezetek, hogy az általunk képviselt itt élőknek, itt dolgozóknak a kerület egy-egy szegletében szebb lehessen az élete. Ha ezért cserében pedig bejut a MKKP a parlamanetbe, hát váljék egészségükre, bár lehet, ha bekerülnek a parlamentnek nevezett népi cirkusz és varieté házába, akkor már nem is biztos, hogy lesz kedvük viccelődni, mivel ami ott megy az annyira röhejes, hogy nehéz felülmúlni. Ja és egy pár milliót érdemes eltenni tarcsiba a kutyáknak, mert a Parlamentben van egy a bajszos hagyományörző…akarom mondnai parlament tekintélyét féltő bácsi, aki jobb szórakozás hiányában már akkor is milliókra büntet, ha az engedélye nélkül akár csak gondolni mersz a vicceskedésre. (kínai kommunista párt logoját szabadon értelmező póló eszetekbe se jusson, mert a büntetésből fél újbudának vehettek egy-egy inget)
 

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

error

Enjoy this blog? Please spread the word :)

RSS
Follow by Email
Twitter
Youtube
Pinterest