2022.10.05.

Lokálpatrióta

Újbuda civil hírportálja

Cappuccino avagy Civilek a pályán…. Új műsor indult a Lokálpatrióta TV-n (YouTube csatornán). Íme az első 2 adás…

2 min read

Beszélgetés önmagammal és remélhetőleg majd másokkal is civilségről, lokálpatriótizmusról, Újbuda problémáiról és örömeiről, tetteinkről, vágyainkról. elvárásainkról a képviselőink felé…

A Lokálpatrióta Újbuda TV-n egy új sorozatot indítottam el, ahol bárki kamera elé állhat és elmondhatja a véleményét, vagy épp kívánságait, elvárásait a kerület vezetésével szemben, és a hol a kerületi képviselők elmondhatják a véleményüket felénk bármilyen helyi ügyben. Kicsit önvallomás, kicsit gondolat ébresztés, kicsit kibeszélő Show, kicsit “ketrecharc”, ha lesz vállalkozó szellemű képviselő, közszereplő, vagy akár helybéli megmondó ember, aki felveszi a kesztyűt és nyilvános vitában és kultúrált formában méreti meg magát. Egy műsor, ahol beszéljenek a tények, ahol nem félünk kérdezni, ahol civilként nem megyünk bele semmilyen politikai alkuba, ahol egyetelen dolog számít, hogy mi az Újbudaiak érdeke….

A kezdet, azaz miről is van szó 🙂

és rögtön elkészítettem az első adást, beszélgetés önmagammal a túlépítkezés gyönyöréről….

 

Folyt. Köv és várom azok jelentkezését, akik szeretnék elmondani, hogyan látják a kerületünk helyzetét úgy általában vagy épp egy adott probléma kapcsán, és várom a kerületi képviselők, pártok helyi szervezeteinek a tagjait, vagy pusztán szimpatizánsokat, és persze civileket, civil szervezetek munkatársait, hogy előre megbeszélt témában egy riportban válaszoljanak kérdésekre és fejtsék ki álláspontjukat. Vitatkozzanak, érveljenek, a nézők pedig majd levonják a saját következtetéseiket.

Jönnek az újabb Cappuccinok, kávé melletti merengések és beszélgetések, mert Mi, Civilek bizony ott vagyunk a pályán, még ha ennek sokszor, sokan nem örülnek is.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

error

Enjoy this blog? Please spread the word :)

RSS
Follow by Email
Twitter
Youtube
Pinterest